3 keer Yves Rocher❣

12 april 2016

Yves Rocher is een zalig make-up en verzorgingsmerk. Het is niet duur, super van kwaliteit en altijd up to date. Daarom zet ik graag een paar favoriete productjes in de kijker. We beginnen op drie met een gel voor vermoeide benen. Iets wat ik zelf niet zo meteen zou kopen maar op aanraden van een collegaatje probeerde ik het toch. Super dus!

Draag zorg voor je benen

image

Warmte, slechte bloeddoorstroming, te lang dezelfde houding op de werkplaats of in mijn geval het vliegtuig. Vele factoren kunnen tot een gevoel van zware benen  leiden. Dat is niet al te tof 🙂  Een ongemakkelijke situatie die je letterlijk en figuurlijk kan verlichten  met Be Yves Rocher zware benen verzorging. De gel is verrijkt met kamfer en menthol, ruikt heerlijk fris en geeft ook je geest een opkikkertje.

Subtiliteit in een potje

 

image
De onderzoekers van Yves Rocher hebben zich bij het ontwikkelen van deze nieuwe teintverzorging laten inspireren door een van de schoonheidsgeheimen van Koreaanse vrouwen. Het Luchtig Cushion Foundation combineert het praktische van een compactpoeder met het lichte en stralende van een vloeibare foundation. Het is super makkelijk om ook onderweg je een beetje bij te werken en je kan de dekking echt heel licht en natuurlijk aanbrengen. De teint laat je stralen en rimpels worden zeker niet in de verf gezet. Wat bij een teveel aan poeder niet altijd het geval is.

 

Een perfecte glimlach dankzij de Glossy Lip Pen.

 

image

Ja, deze lip pennen zijn echt een verslaving voor mij. Er zijn zoveel leuke kleurtjes in zoveel tinten dat ik onmogelijk kan kiezen.  De hydraterende formule wordt meteen door de lippen opgenomen en dat is een zaligheid voor mijn droge lippen. De felle kleuren zorgen dat je meteen de aandacht trekt en met een mond om te zoenen mag dat gerust.

tip: gebruik de lipprimer  om je lippen mat te maken 

Als ik toch een favoriet naar voor mag schuiven: de Rose Somptuex

 

image
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Die glossy pennen lijken wat op de chubby sticks van Clinique. Ik ga deze zeker eens proberen. Kom je vrijdag ook naar de Yves Rocher party?

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.