pHformula een formule die werkt!

6 april 2016

Wil jij ook stralen? Kijk op de FB pagina! #giveaway

imageEen tijdje geleden liet ik me behandelen door Valerie Vroome. Mijn rimpeltjes mogen altijd een beetje vervagen, zolang het mijn huid maar niet in gevaar brengt en ik niet onnodig moet lijden. Wel, mijn velletje straalt en ik heb geen seconde last gehad. Dringend tijd dus voor een paar vraagjes aan de specialiste?

image

 

Wat doet pHformula juist met onze huid?

pHformula gaat de huid stimuleren om, naargelang de gekozen behandeling, de celregeneratie te bevorderen, de barrièrefunctie van de huid te verbeteren, de aanmaak van collageen stimuleren of de aanmaak van pigmenten te regulariseren.

Wat is het verschil met een gewone chemische peeling?

pHformula is een huidresurfacing, de nieuwste generatie peelings. Hier worden de actieve bestanddelen op de huid aangebracht en zullen via een speciaal penetratiebevorderend complex diep in de huid indringen, zodat weinig schade aan de oppervlakte is (lees: weinig tot geen afschilfering) en de huid in de diepere lagen wordt gestimuleerd. Het grote voordeel is dat de persoon die de behandeling aanbrengt de volledige controle over de behandeling heeft en dus nadelige gevolgen van een klassieke peeling bijna onbestaande zijn.

Voor wie is het geschikt
De behandelingen zijn bijna voor iedereen geschikt. De tegenindicaties zijn zwangerschap en borstvoeding, personen met een zeer gevoelige huid, personen die door de zon zijn verbrand (dan moeten we een een tiental dagen wachten).

Welk resultaat kan je verwachten?

Wij raden 4 tot 6 behandeling aan naargelang de toestand en de gevoeligheid van de huid. De behandelingen worden om de 10-20 dagen gedaan. Na de behandelingen ga je een duidelijke verbetering van het huidprobleem zien. De huid is stralender, strakker, de rimpels zijn duidelijk vervaagd, de pigmentvlekken zijn veel lichter geworden tot zelfs verdwenen. Daarna hangt het af van je huidhygiëne (ga je je weer volop aan de zon blootstellen of niet?) Wij raden toch aan om de home care verder te blijven gebruiken om de resultaten van de behandelingen te handhaven en te verbeteren en/of maandelijks een behandeling te laten doen om een nog beter resultaat te bekomen.

image

Zelf ben ik nu drie keer behandeld door Valerie. Griet Vanhees vroeg me vorige week op een feestje wat ik had laten doen. Ik zag er volgens haar stralend uit en kwam precies net van vakantie. 🙂 Als je  weet dat er alleen wat extra verzorging van Valerie en haar wondermiddeltje 🙂 aan te pas kwam dan ben ik ervan overtuigd  dat pHformula echt werkt.

De perfecte aanvulling: C.C cream

image
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Van Mieghem Mell schreef:

    Deelgenomen aan deze mooie wedstrijd!! Zou enorm graag een pakket winnen voor eindelijk van die lastige roodheid en acne af te geraken!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.