Mooi ook op dinsdag met pH-formula

16 februari 2016

pH-formula voor een perfecte huid

Een stevige peeling is een wondermiddel om je huid terug een gezonde en jonge uitstraling te geven. Maar een paar van mijn vriendinnen hebben er in het verleden niet zo een goede ervaring mee gehad. Daarom ben ik altijd ultra voorzichtig.

Valerie Vroome vertelt me op een beauty seminarie zo enthousiast over de producten en een  nieuwe werkwijze van pH-formula dat mijn nieuwsgierigheid toch geprikkeld is.

image

Ze belooft me dat een nieuw dermatologisch recurfacing systeem ervoor zorgt dat je huid niet meer knalrood ziet na een behandeling en het verschrikkelijke afschilferen achterwege blijft. Raar maar waar, ik geloof haar en wil het uitproberen.

image

De behandeling is kort en krachtig, een half uurtje pauze op de middag is voldoende. Je huid wordt eerst grondig gereinigd en ontvet. De effectieve peeling gebeurt in laagjes. Zo kan de arts of opgeleide schoonheidsspecialiste eerst de gevoeligheid van je huid controleren. Op een pijnschaal van 1 tot 10 zat ik op een 3. De eerste laag voelde het een beetje alsof je wat te lang in de zon had gelegen. Bij de tweede keer liet het mij een beetje aan een netel over je been denken. Het prikt een beetje, maar is meteen weer weg. In de derde laag werden mijn lijntjes op de huid afzonderlijk onder handen genomen zodat ik straks geen filter op de foto’s meer nodig heb. 🙂

 

Geen roodheid na de behandeling: meteen weer aan het werk

 

image

Na de behandeling zag ik echt niets rood. Een heel klein beetje een trekkerig gevoel, dat wel. Maar met de juiste crème was dat ook snel vergeten.
Een paar dagen later voelt mijn huid fris en zacht en ik heb echt nergens last van gehad. Ik heb wel nauwkeurig alle juiste verzorgingsproductjes aangebracht. De kleine rescue tube die je handig mee in je handtas draagt heb ik niet nodig gehad.

Jong van geest en van huid 🙂

 

image

Nog drie keer terugkomen voor een behandeling en dan zal je mij helemaal zien stralen. Althans dat hoop ik toch. Binnenkort schrijf ik dus nog een blogpost over de juiste werking van pH-formula en….niet onbelangrijk, het resultaat. 🙂

image

Voor mij was de age kit van toepassing, maar er zijn ook behandelingen speciaal voor acné, hyperpigmentatie en chronische roodheid. Misschien moet ik op zoek gaan naar een vrijwilliger om dat eens uit te testen?
Wordt vervolgd!

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. magali schreef:

    En de prijs van dit alles zou ook fijn zijn…?
    Nothing comes for free, but there is a limit…?

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.