Familiepret in pyjama

8 april 2016
image

Het Belgische label Eskimo is al 110 jaar gespecialiseerd in kwaliteitspyjama’s en comfortabel ondergoed. Eskimo doet mij meteen aan mijn jeugd denken toen we steevast van oma een pyjama voor Kerst kregen. Ondertussen heeft het label een heuse metamorfose ondergaan en is Eskimo helemaal up to date. Maar de familie staat nog steeds centraal en dat vind ik een mooie waarde.

Daarom heb ik voor iedereen de perfecte slaapoutfit uitgezocht. Oma was zo tevreden dat ze zelfs mee op de foto wou. Geloof me vrij, dat is niet echt een evidentie.

De Moerenhoutjes zijn in de meerderheid

image

Onze Eskimo pyama’s mogen mee op reis.

imageAls je mijn familie nog niet kent, wel wij wonen “kangoeroe”. Met heel veel mensen onder een heel groot dak.  Toch gaan we ook regelmatig met de hele bende op vakantie en dan komen deze zomerse pyjama’s helemaal van pas. De herenlijn oogt puur dankzij een Scandinavisch kleurenpalet dat vooral denimblauw en grijstinten bevat. De mannen waren vooral tevreden dat er ook een short versie bestond, die is cool, zowel in letterlijke als figuurlijke zin. Opa en deugniet Alec wilden absoluut dezelfde tenue, al vinden we dat opa met zijn snor iets meer op een walrus dan op een pinguin lijkt. 🙂

Mijn broer Jan met zijn twee kornuiten

image

 Jade en ik zijn sweeter dan sweet, niet?

image

Liefde is: elkaar koesteren in wakkere en minder wakkere tijden

image

Ik ben er zeker van dat jouw familie ook wel in een Eskimo outfit past. Neem een kijkje op mijn FB pagina. Misschien kunnen jullie binnenkort, net zoals een echte Eskimo, in stijl neuze neuze doen.

poupée de cire, poupee de son….

image

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.