Webshoppen bij Deleye

26 augustus 2015
Michael Kors

Michael Kors

Ik ben zoooo blij dat het zomer is, maar stiekem ook wel blij om de winterse collectie te zien hangen. Natuurlijk niet de felle kleurtjes waar je bij het toekomen van de zomer al meteen happy van wordt, maar de warme kleurtjes die je doen dromen van chocolademelk, een haardvuur en een zalige chickflick op tv. Goh ja, dat is nu eigenlijk gewoon mijn visie van dromen. Maar die dromen kunnen al meteen een beetje werkelijkheid worden én dat vanuit je luie zetel.

Ik bezocht gisteren de webshop van Deleye die al boordevol leuke items staat. Ik shopte voor jullie de vijf leukste, om jullie toch al een beetje voor te bereiden op het winterseizoen.
PS: Ga zeker komende maand langs bij Deleye en vraag achter het Deleye magazine. Bubble Trouble mocht maar liefst twee pagina’s opvullen met de hotste wintertips. Dus als je jezelf helemaal wil voorbereiden op de winter is Deleye écht wel een bezoekje waard!

Maar ok, back to the shopping!

Mijn favoriete item momenteel is deze handtas van Michael Kors. Vorig seizoen kocht ik me een mooie black beauty handtas, maar voor de winter zijn printjes zeker en vast toegelaten. Michael Kors ligt misschien iets duurder van prijs, maar biedt fantastische kwaliteit in ruil. Mijn zwarte handtas heeft storm en regen overleefd: wat wil je nog meer?

Check mijn handtas zeker en vast hier:
Handtas Michael Kors – Deleye

Qua juwelen zou ik deze keer neigen naar een Titto juweel: speels, frivool maar toch gedurfd met de veer. Omdat de kleur zwart is, past het juweel makkelijk overal bij. Top!

Titto

Titto

Je kan het juweel hier vinden: Titto juweel

Hale Bob

Hale Bob

Fashion mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een namiddagje webshoppen. Ik kan uren spenderen op een webshop, maar gelukkig heb ik toch een keuze kunnen maken. Mijn musthave item qua fashion is deze poncho van Halebob: makkelijk te combineren, perfect cosy voor de winter en vooral goed van prijs. Schoenen kiezen is haast nog moeilijker als kleren, omdat je als vrouw gewoon elk paar wel wil hebben. Toch koos ik voor de eerste keer eens spontaan voor hakjes. Deze classy heels mogen deze winter niet ontbreken aan je winterbasics! De shoes kan je hier vinden!

Frida

Frida

 

 

Hope you like it… én nu maar shoppen!

2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

  1. Kaern - Dressing in Labels schreef:

    Die poncho van Hale Bob is zalig.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

  2. Nathalie schreef:

    Superleuk! Die poncho is mijn favo!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.