CLouds Of Fashion een groot success

1 april 2016

Clouds Of Fashion, het is de voorbije jaren een begrip geworden voor modeliefhebbers van’t Stad en ver daarbuiten. Wat een paar jaar geleden begon met een kleine pop-upstore in Neversele bij Sint-Niklaas is uitgegroeid tot een hippe en betaalbare fashionstore in het hartje van Antwerpen.

Droomontvangst voor 1800 mensen

image

Laurentine is nog piepjong maar ze heeft haar zaakjes goed voor elkaar. Een hogere opleiding had ze niet nodig, wel de juiste gedrevenheid, een passie voor mode en een grote liefde voor haar klanten. Misschien is dat laatste wel het geheime ingrediënt van haar success. Via social media betrekt ze iedereen nauw bij haar zaak en tijdens het défile van vorig weekend was het duidelijk hoe jonge mensen hunkeren naar dat positieve samenhorigheidsgevoel. Laurentine is één met haar winkel en haar klanten en verpersoonlijkt vriendelijkheid en oprechtheid, zowel voor als achter de schermen.

Maureen, Laurentine and me : pink ?

image

Hoedje af, echt! ook voor de organisatie van het grote fashion evenement dit weekend. Je moet het maar doen, als klein winkeltje meer dan 1500 mensen op de been brengen om jouw selectie uit het modeaanbod te bewonderen. De collectie is door Laurentine dan ook eigenhandig uitgezocht in Parijs. Alle stukken dragen haar DNA en zijn in tegenstelling tot heel veel andere grote fashion stores heel betaalbaar. Mooi en edgy zijn hoeft dus  helemaal niet duur te zijn.

Het leek wel een heus concert.. Laura zat alvast in de spotlights 🙂

 

image

Bekend Vlaanderen in de ban van Clouds Of Fashion

 

image

Met het hoofd in de wolken maar met de voetjes stevig op de grond!

Na een prachtige show konden we rustig genieten van alle leuke standjes in de zaal. Ik moest natuurlijk Naomi van Bella Naïm een bezoekje brengen en even nog een hippe zonnebril passen bij Optometrix. Cupcakes zijn heaven voor de zoetekauwen onder jullie. Ik heb het liever iets pittiger en heb met volle teugen genoten van een heerlijke pikante  fishburger met munt.

Nasrien en ik hebben een streepje voor deze avond

 

image

 

Natuurlijk moesten we met zijn allen ook de mini COF winkeltjes in hoeken van de zaal leegplukken. Dit was mijn buit van de avond. Een zalige roze bomber en een zilveren jurkje voor zomerse dagen.

Aan de hippe flapjes, om mijn sneakers te personaliseren, van Pinned by K kon ik ook niet weerstaan.  Welke vind jij de leukste?

Betaalbaar hip met COF! ❤️

 

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.