Feest bij De Client

12 januari 2016

imageElk jaar opnieuw zet het kappersmonument De Client zijn trouwe BV fans in de bloemetjes. In het casino van Knokke worden we in stijl ontvangen met de nodige elan en bijhorende bubbels. Nu ons haar nog deftig in de plooi ligt moeten we wel nog snel even op de foto. Tanja Dexters lijkt vanavond even op leila uit StarWars. Geen spiegel is veilig voor haar evenbeeld.

look @me!

image

 

Het was lang geleden dat ik Joyce nog tegen het sexy lijf liep. De begroeting is nog steeds even hartelijk, daar hebben wij geen opium voor nodig.

image

Joyce is nog steeds heel actief als weddingplanner. Maar sinds kort zet zij samen met Serge mensen aan om hun beentjes te strekken op de dansvloer.

Let’s Party!

image

Zhofie Horvath is ondertussen de trotse mama van twee echte schatjes. Ze straalt en is nog mooier dan tijdens haar MBB periode.
De Nederlandse Frank Sinatra was alvast wild van haar en kwam verdacht dicht zijn liedje zingen.

image

I did it my way

image

Showbizz Bart was goed omringd door vrouwelijk schoon maar het was Sinatra die met zijn aandacht ging lopen. The voice zelf was dan weer helemaal in de ban van  de boezem van Olga. Oppassen, want Harry is nooit echt ver uit de buurt.

The sky is the limmit

image
Na het eten trokken we met zijn allen richting speelzaal en dat zullen ze in Knokke geweten hebben. Of er veel gewonnen is weet ik niet.  Roger Van Damme was alvast blij met zijn winst. Een mooie dame aan je zij is sowieso geld waard. En de rest van de bende heeft altijd geluk in de liefde dat lees je elke week weer in Story.  :)))

image

In 2016 winnen we allemaal

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.