Hair-care

11 juli 2015

Als je een bezoekje aan een kapsalon brengt dan wil je altijd een beetje verwend worden. Bij Maison Maité in Bekkevoort hebben ze dat goed begrepen. Een zalige hoofdmassage, een praline bij de koffie, een vriendelijk ontvangst en ga zo maar door. De kwaliteit van het knippen, kleuren en brushen is altijd top. Maar wat ik ook zo fijn vind is dat ze met de producten van Redken werken. Ik had vroeger een vriendje met een salon en die heeft het er bij mij ingehamerd: Redken is het beste van het beste. De liefde voor hem was snel over….die voor zijn favoriete productjes is nog steeds onaangetast.:-)
image
De “blonde idol” producten zijn gemaakt voor echte en minder echte blondjes. Je kan het zelf aanpassen aan je kleur en zo maakt het je blonde lokken tot de gloed die jij wil of wil behouden. Maar door veel brushings voor foto en televisie heeft mijn haar de laatste tijd erg geleden en daarom ben ik overgestapt naar de “extreme” serie. “Extreme” versterkt poreus en beschadigd haar, het dringt diep door in de vezellaag zodat je haar weer gezonder wordt.
image
image
Felicia, die verantwoordelijk is voor mijn kleur is het er helemaal mee eens: zij zweert bij de Extreme lenght primer. Dit is Nog een extra stap om je ontkleurde lokken nog beter te verzorgen en ze aan te serken met biotine. Heb je heel lang haar dan zit je ook goed met de Exteme lenght sealer. Je haar zal minder snel afbreken en ook gezonder ogen.
Larissa staat in voor mijn brushing en zet graag twee volume productjes in de kijker. Aerate 08 geeft volume en stevigheid aan de lengtes en Guts 10 is een volumme mousse die datzelfde dan weer doet voor de wortel.
image
image
Zelf ben ik ook fan van de Diamond Shine olie voor een mooie glans op je haar. Pas wel op, je moet heel zuinig zijn. Een paar druppeltjes zijn echt genoeg want anders kan je weer terug gaan wassen.Ik heb jullie gewaarschuwd.
image
Als je haar mooi zit, zit het leven ook veel beter, niet? 🙂

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.