In Homer zijn shirt

16 mei 2015

Ja ik moet het toegeven…de laatste keer dat ik in Deleye was viel mijn oog meteen op de shirts van Eleven Paris. De shirts zijn helemaal in het teken van felle kleuren, Snoop Dogg en The Simpsons.
Eleven Paris is een merk dat de laatste maanden bijzonder hip is geworden. Er is slechts één winkel van in België en dat in onze hoofdstad Brussel. Je vindt er kledij voor kinderen, vrouwen en mannen. Maar ook schoenen! Bij Deleye voeren ze dit voorjaar ook al de kledij in voor mannen, binnenkort volgt er ook de vrouwencollectie bij. Dat kan ik als grote fan alleen maar toejuichen natuurlijk.

De shirts zijn eigenlijk in 2014 al op de markt gebracht, maar het blijft zo’n succes dat ze de collectie nog even blijven invoeren.

Maar waarom The Simpsons??!

In 2014 bestonden de Simpsons 25 jaar en dat viert Eleven Paris samen met de Franse conceptstore Colette. Zij hebben een T-shirtlijn ontworpen waarmee je een hippe ode kan brengen aan je favoriete animatieserie. Sam Simon, de bedenker van de serie, is onlangs ook overleden. De collectie heeft nu nog een extra betekenis vind ik zelf. Ik ben alvast fan van Eleven Paris en ik kan haast niet wachten wanneer de collectie in samenwerking met Beyonce in de rekken zal liggen bij Deleye.

IMG_6402 IMG_6403

En omdat wij al eens graag onnozel doen, hebben we onszelf in het mannen t-shirt gezet en ons geamuseerd in de paskamers van Deleye. Woepsie! Inge koos voor lichtblauwe kleurtjes en deze keer ging ik voor de roze tinten. Normaal is Inge de pink lady van ons allebei, maar die shirt met de donuts van Homer kon ik niet laten liggen.

IMG_6281 IMG_6401
4 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

4 Reacties

 1. Jolien schreef:

  Oh de Homer T-shirt! WANT!

 2. Pauline schreef:

  Wat een leuke shirts! Gimme gimme! Eleven Paris is echt een leuk merk trouwens!

 3. Demuynck Vicky schreef:

  Ooooh deze is vet mooi!!!

 4. Stefie schreef:

  Whoop Whoop, The Simpsons on the top!
  Al sinds ik een kind was, was ik verzot op The Simpsons. Ik ga mij wel zo’n shirt aanschaffen, love it!
  En hoe jullie het terug presenteren, fashion all the way.

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.