#VIVELEVELO

8 augustus 2015

De tour ligt alweer een tijdje achter ons, maar we hebben er met volle teugen van genoten. De start in ons Belgenlandje was superfijn om mee te maken. Yentl was helemaal onder de indruk van de voorbijvliegende wielrenners maar ik had het gevoel dat de cyclisten ook onder de indruk waren van haar. 🙂 Ze keken verdacht dikwijls in de lens.
image
Waar ik dan weer van onder de indruk was is alweer de fantastische prestatie van Karl Vannieuwkerke die elke dag Vive Le Vélo naar een hoog niveau tilde. Zelfs al ben je geen wielerfanaat, de menselijke gesprekken boeiden iedere keer weer.
image
Karl is trouwens een volksheld. Door de manier waarop hij waardig en met een groot doorzettingsvermogen tegen een slopende ziekte heeft gevochten wordt hij nog meer gerespecteerd dan voordien. Maar Karl is ook dankbaar, dankbaar dat hij terug met volle teugen van zijn werk, zijn gezin en het leven kan genieten. Hij wil dan ook graag zijn steentje bijdragen. In de vorm van een T-shirt die hij zelf ontworpen heeft (neen geen gele:-)) en waarvan de opbrengst integraal naar de organisatie “Kom op tegen kanker” gaat.image
Bij Deleye kan je nog steeds één van deze unieke tees aan de haak slaan. Niet te lang treuzelen weliswaar want de voorraad is beperkt. Bij elke T-shirt zit ook een postkaart, met de bedoeling om mensen die tegen kanker vechten een hart onder de riem te steken.image
Toch ook nog even vermelden dat er een vrouwenmodel en één voor mannen is en dat de jongste fans ook hun gading zullen vinden in de kinderlijn. Soms gaat fashion verder dan alleen er goed uitzien. Deleye schenkt bij elke verkoop ook 5 euro aan het onderzoek naar kanker.
Om met een vrolijke noot te eindigen: vergeet nooit te genieten van het leven, elke dag opnieuw!image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.