Bubbels in’t stad: Frank&Brut

8 november 2015

imageDe lancering van een nieuwe hotspot in Antwerpen was meer dan geslaagd. Eigenaar Kiarash Nabavieh is dan ook niet aan zijn proefstuk toe. Burgers& Booze op het zuid is een drukbezochte plaats waar je maar beter reserveert. Ben je bezield met een portie geluk dan kan je misschien nog net aan de toog terecht. Als mijn gevoel het bij het rechte eind heeft gaat Frank& Brut diezelfde richting uit. De hippe crowd was massaal aanwezig en er vielen alleen maar lovende woorden.
image
Het concept is dan ook verleidelijk. Overdag is het een hippe lunchzaak waar je kan genieten vaan een superfood salade of een heerlijke verse soep. After dark transformeert Frank’s Deli naar een trendsetting hotdog-en champagnebar.imageimage
‘Posh drinks in contrast met gourmet food is heerlijk’ vertelt Kiarash en dat kunnen wij alleen maar volmondig beamen. De ingrediënten zijn van topkwaliteit en dat proef je meteen. De vindingrijkheid is bovendien onbegrensd. Ik smulde van een Mexican Dog met zure room en guacomole, een beetje pikant maar heerlijk van smaak. Je kan ook steeds kiezen welk worstje je wil.:-) Vegetariërs zullen raar maar waar absoluut aan hun trekken komen met de Greek Dog. De ribbekes die de ronde deden waren ook om duimen en vingers af te likken.image
image
We zouden het voornaamste bijna vergeten: de bubbels! Die vind je in alle soorten, maten en prijsklassen op een goedgevulde kaart. Hou je het liever sober, dan kan je nog altijd opteren voor een verse kokosnoot met of zonder een drupje alcohol.
Kiarash is helemaal klaar om zijn “streetfood chic” met ons te delen en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. Ben je in Antwerpen, spring dan zeker eens binnen op de Ernest Van Dijckkaai 19/20. Een culinair avontuur wacht op jou.image
image

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Dit adresje staat met stip genoteerd als ik nog eens ga uiteten in Antwerpen.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.