Drie snelle schoonheidtips

23 maart 2016

Een tijdje geleden moest of mocht in naar de Kickoff party van Tomorrowland in Barcelona. Een zegen natuurlijk, maar door alle drukte is het  niet altijd evident om helemaal tip top te vertrekken. Gelukkig ben ik ondertussen een expert geworden in snelle handelingen met een geweldig resultaat.

Als je nagellak net iets langer blijft

Normaal gezien breng ik steevast een bezoekje aan Bella Naim waar Naomie mijn nageltjes perfect in orde maakt. Maar als er geen tijd is, brengt plan B de oplossing: de Super Gel van Rimmel.  Gewone nagellak blijft bij mij echt nog geen dag zitten. Met de Super Gel en zijn bijhorende top coat kom ik, en mijn handen, toch een paar dagen deftig voor de boeg. De kleurtjes zijn ook super, Red Ginger, Darling Dahlia en Hip hop zijn mijn favorietjes.

 

Tip: gebruik altijd maar een dun laagje, dat droogt veel beter en geeft minder kans op accidentjes ?

 

image

 

 

In een wip een stralende teint

Veel onderweg naar Zaventem wil meestal zeggen dat je er dikwijls op een onooglijk vroeg uur uit moet. Tijd om me  rustig te maquilleren zit er  meestal niet in, maar om nu spierwit en zonder een spoortje maskara aan de balie te verschijnen is ook geen goed plan.

image

 

Daarom ben ik zo blij met de nieuwe fond de teint  van Yves Rocher. Het merk liet zich inspireren door de schoonheidsrituelen van Koreaanse vrouwen.
Het resultaat is de Pure Light Cushion Foundation, die het praktische van een compactpoeder combineert met het lichte en stralende van een vloeibare foundation. Deze frisse formule laat de huid binnen enkele seconden stralen en vervaagt rimpels en lijntjes.

Je kan ook makkelijk een heel dun laagje aanbrengen voor een zeer natuurlijk resultaat.

Dankzij het handige meeneemformaat werkt u uw teint bij waar en wanneer u maar wil, om er in een oogopslag frisser en minder vermoeid uit te zien en de teint te doen stralen.

 

Tip: pastel blush heel dun over je foundation voor nog een stralender resultaat!

 

image

 

Geen zon toch mooi bruin

Op het einde van de winter ben ik echt bleker dan bleek. De zonnebank tracht ik indien mogelijk te vermijden.  Ik  wil mijn huid nog zo jong mogelijk houden, maar heb toch ook graag een kleurtje. Zelfbruiners zijn dan de oplossing, maar zoals iedereen al wel eens ondervonden heeft moet je er zeer voorzichtig mee zijn.

Ik mocht een tijdje geleden de YUCEE INSTANT SPRAYTAN testen en houd toch altijd een beetje mijn hart vast voor het resultaat. Mijn angst was totaal ongegrond.  Na een eerste voorzichtige spuitbeurt, had ik nergens vervelende plekken en een zacht bruine gloed. Een sophisticated  en bereisde look nog voor ik in het vliegtuig stap, zo zien we het graag.  Je moet de bus wel voldoende ver van je lichaam houden voor een mooi resultaat, maar dat lijkt mij nogal evident. Wil je graag nog bruiner zien, doe het dan even voorzichtig als ik, maar wel een paar dagen na elkaar.

 

Tip: spuit eerst even in de lucht en dan in een vloeiende beweging op je huid.

 

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.