De kleur van het najaar: Marsala

30 september 2015

350 Deleye heeft het goed begrepen: Marsala is hot en daar ben ik blij om. Ik ken de kleur al langer omdat ik in avondschool kleur en stijl heb gestudeerd. De kleurlessen vond ik véél leuker dan de stijllessen, waardoor ik er zo van hield om me te verdiepen in alle kleuren. Wanneer ze me vertelde over marsala was ik meteen verkocht. Eén van mijn examens heb ik gedaan over de kleur.. maar toen was de kleur helaas nog niet zo vaak in de winkels te vinden. Daar is nu verandering in gebracht én ik heb mijn lijstje voor Deleye al gemaakt!

 

Maar: wat is Marsala nu eigenlijk?! Dieprood, een zachte tint bordeaux, een mix tussen berry en bruin, de naam van Italiaanse wijn uit het zonovergoten Sicilië, bruinpaars met een oranje touch van terracotta,… Klinkt héérlijk en vooral prachtig!

Wat vinden jullie van mijn favorietjes? Je kan ze allemaal vinden op de webshop van Deleye via deleye.be. Easy toch? Zo online!

1) We beginnen natuurlijk weer met shoes! Schoenen kan je als vrouw niet genoeg hebben en ook deze ‘love pumps’ zijn een topper dit najaar. Nu al perfect voor de eindejaarsfeesten. I’m in, ookal ben ik meer een sneakerlady. Deze pumps hebben me kunnen overtuigen.

2) Handtassen genoeg bij Deleye: elke vorm én elke kleur. In marsala vond Inge er ééntje van Twin Set. Ik ging een beetje tegen de trend in en koos de allermooiste Michael Kors handtas ooit: in zilver! Ik ben een grote glitterfan, dus voor één keer mocht ik eens tegendraads doen. Toch?

jjjj

3) Eindigen doen we met de mannen. Ik hou van hemdjes en ik heb stiekem een zwak voor mannen in een hemdje. Misschien is het niet slim om in m’n kaarten te laten kijken maar ladies dit hemdje van Tommy Hilfiger is een topper voor jouw boyfriend. Shoppen maar, in Brugge – Kuurne of Roeselare of online!

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.