Hoog “confetti-gehalte”!

8 december 2015

Confetti: het woord alleen al doet je meteen denken aan feestjes. Ik vond vroeger carnaval héérlijk: feesten in een Teletubbie pakje met getekende hartjes op mijn wangen. Confetti doet meteen het speelse naar boven komen en dat moet Karen van kinderboetiek Confetti ook gedacht hebben.

Wij zijn zo benieuwd naar het verhaal van Karen: zowel haar winkel als de gloednieuwe webshop zijn toppers, net zoals de Instagram feed van de zaakvoerdster. Tijd dus om Karen eventjes op de rooster te leggen!

Hoe is Confetti er gekomen?

Na mijn studies had ik al vrij snel het idee om zelf iets te beginnen. Het sprak voor zich dat het iets met mode ging zijn, ik wist alleen nog niet wat. Ik wilde niet gewoon een winkel opendoen. Ik heb ongeveer 2 jaar research gedaan. Mode voor kinderen zoals die nu is, is een vrij nieuw gegeven. Het is niet meer gewoon een kopie van kleding voor volwassenen. De creativiteit en de ‘fun’ spraken me aan en hier wilde ik mee verder. Vervolgens kwam het concept en het merkenpakket dat daarbij aansloot. Elk kind is uniek en heeft een andere kijk op de wereld, een andere verbeelding. Dus ik wilde een uiteenlopend merkenpakket, voor ieder wat wils. Van stoer tot romantisch, maar toch alles op een speelse manier en op maat van het kind!

IMG_2453 IMG_2454

Waarvan komt de naam?

Ik wilde een leuk woord dat kinderen aanspreekt. Eigenlijk een verlengstuk van het concept. Het moest een naam zijn die bekend in de oren klinkt en die onmiddellijk het juiste gevoel overbrengt. Confetti leeft zich uit in een wereld zoals kinderen die waarnemen namelijk een avontuur, een ontdekkingsreis, een feest! Confetti was dan ook de perfecte omschrijving voor het concept. Een magische wereld waar kinderen echt kind kunnen zijn.

Omschrijf Confetti in 3 kernwoorden.

Eigenzinnig, Authentiek, Plezant

Wanneer is de webshop gestart en waarom?

De Confetti webwinkel is online sinds 2 december 2015. Ik zie de webshop als een extra service voor mijn klanten. Op die manier kan je rustig op je eigen tempo de collectie bekijken en uiteraard ook online bestellen. De winkel blijft wel het kloppend hart van Confetti. De persoonlijke service én de shopping experience zijn toch datgene wat een boetiek uniek maakt!

Wat zijn de toppers voor onder de kerstboom?
Een lederen collier van Easy Peasy, dé kerstsweater van Stella McCartney met velcro patches die de kinderen zelf kunnen mixen en matchen, een feestelijke outfit van Kate Mack voor de meisjes of een stoer t-shirt van Molo voor de jongens. Last but not least…. De geweldige pyjama set met de Mickeyhandjes van Little Eleven Paris.

IMG_2450 IMG_2455

IMG_2457
Heb je nog toekomstplannen?

Toekomstplannen én dromen heb ik zeker! Momenteel ligt mijn focus op het verwerven van naamsbekendheid, dat de mensen Confetti leren kennen. In februari 2016 bestaan we een jaar en dan staan er enkele leuke eventjes op de planning. Zo kunnen de klanten een kijkje nemen in de wereld van Confetti en zo leer ik mijn klanten beter kennen.

De winkel Confetti kan je hier vinden: Turnhoutsebaan 175, 2970 Schilde
Surf zeker ook eens naar de gloednieuwe webshop: http://www.confetti-kinderboetiek.be/

Hou onze Facebook in de gaten voor een supercoole give a way – hét perfecte geschenkje voor onder de boom komt er sowieso aan!

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.