Fashion Friday : oneteaspoon, het gat in de markt!

19 februari 2016

image
Ik heb een zwak voor broeken met gaten. Je begrijpt dat ik dan ook een gat in de lucht sprong toen ik hoorde dat de exemplaren van ONE TEASPOON nu ook in Belgie te verkrijgen zijn. Het Australische merk valt niet onder één noemer. Rebels, destroyed, uitdagend en gedurfd zijn zeker begrippen die goed bij hen passen. De trendy broeken met hier en daar een gaatje 🙂 hebben een mooie pasvorm en zijn uit het juiste denim gesneden.

imageDe freebirds vind ik super. Die roze komt zeker in mijn kleerkast terecht. Het zijn de skinny varianten van de Awsome Baggies. Ze hebben een vernauwing op enkelhoogte en dat zorgt voor een vrouwelijkere look. Je kan ze met een toffe sneaker of een cool plat schoentje dragen, maar met killer heels breng je ze op glamourhoogte. Een echte ster herken je natuurlijk van ver. 🙂

Nee hoor, ik heb geen enkel gat in mijn broek

image

De shortjes zijn ook om van te snoepen. Ook hier is de destroyed look een hoogvlieger. Wie het nog wat gedurfder wil kiest voor een Bandit met verfspatten of ééntje met studs. Laat die zon maar komen. Wat Jani ook moge beweren, zolang je mooie benen hebt mag je een short dragen. Let natuurlijk wel op voor welke gelegenheid. 🙂

image

Welk shortje kies jij?

 

image One Teaspoon is verkrijgbaar in geselecteerde shops in België, waaronder Così Così en Damoy in Antwerpen, Bluepoint in Brascchaat, 100% Sisters in Lasne, Bleu c’est Gris in Gent, Frizzante in Leuven, Histoires de Femmes in Mechelen en binnenkort ook bij De Bijenkorf.

Voor wie graag een groot gat ziet 🙂

 

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.