drie goede redenen voor een bezoekje aan Finess lingerie in Schilde

19 maart 2017

 

 

Drie redenen om je thuis te voelen bij Dominique en Isabelle en hun heerlijke lingeriezaak Finess in hartje Schilde. 

 

  1. Moeder en dochter zijn twee super sympathieke dames die de kneepjes van het vak meer dan door hebben. Isabelle En Dominique besloten een paar jaar geleden de handen in elkaar te slaan om lingerie Finess, een gevestigde waarde in Schilde,  nog op een hoger niveau te brengen. Daar zijn ze ondertussen duidelijk in geslaagd. Isabelle kan rekenen op haar jarenlange ervaring en haar mooie blik op de schoonheid van elke vrouw.( of het potentieel daarvan:)) Dochter  Dominique mag met veel liefde haar know how stelen en brengt meteen ook nog wat medische kennis mee zodat elke vrouw zich met gemoedsrust aan deze twee dames kan blootgeven. In dit geval dus letterlijk en figuurlijk. Je merkt het ook meteen als er iemand binnenkomt. Iedereen wordt met hetzelfde elan, vriendelijkheid en kennis begeleid om buiten te wandelen met een smile op je gezicht en het juiste lingerie setje in het tasje.

Lingerie Finess: de juiste maat

Processed with VSCO with hb1 preset

 

2. Je vindt bij Lingerie Finess niet alleen het juiste lingerie setje maar ook sexy en stijlvolle hebbedingetjes. Zoals dit geweldige babydolletje. Het neemt geen plaats in in de reiskoffer en je komt altijd stijlvol voor de dag.

IMG_0211

Als je lingerie zo mooi is mag hij natuurlijk ook gezien worden. Deze glitter BH is voor de durvers onder jullie de perfecte blikvanger voor een beach party. Het kleinood is niet echt goedkoop maar je man of vriend vindt deze aankoop waarschijnlijk minder erg dan alweer een nieuwe handtas. 🙂

Onder wordt boven 🙂

Processed with VSCO with hb1 preset

Stylvol gedurfd

 

Processed with VSCO with hb1 preset

 

3. Wie op zoek is naar een origineel badpak of een leuke bikini vindt bij Finess ook zeker zijn gading. Ze hebben een paar topmerkjes in huis zoals Pin-Up  en Ocean Couture. Als jij dus hip over het strand wil paraderen moet je niet te lang wachten om de bikini van je dromen aan de haak te slaan. Dat droomlijf dames, daar hebben we nog heel even tijd voor om er aan te werken. :))

Ocean couture: I love it

IMG_4287
Be a star

IMG_5887
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.