La vida es Chula

19 juni 2015

In 1984 bracht het Spaanse label Desigual vrolijke en kleurrijke kleding in de straten die net iets anders oogden dan we toen gewoon waren. Het was een groot succes. Het merk heeft over de jaren heen niets van zijn speelsheid verloren. Maar de signature stijl is zo overdonderend dat het bij fashionistas snel teveel werd. Een Desigualjurkje was snel te typerend en was alleen nog maar geoorloofd voor zeer jonge meisjes. Maar als je als label altijd op de frontrow stond dan blijf je natuurlijk niet bij de pakken zitten. Yentl en ik waren tijdens de voorbije persdagen heel enthousiast over de accessoire  lijn voor de winter en als iets mooi is moet je daar ook voluit durven voor uitkomen. image
De tasjes zijn om van te smullen en het maakte ons nieuwsgierig naar de zomerlijn. Na een bezoekje aan het grote flagship store op de Meir in Antwerpen kon ik echt niet weerstaan aan de zwart blauwe boho tas die deze vakantie regelmatig mee op uitstap mag. Kleed jezelf met positieve energie want het leven is geweldig. Wel tracht ik dan mijn outfit een beetje soberder samen te stellen, kwestie van de kerk in het midden te houden. 🙂 image
image

Yentl ging voor een iets kleiner exemplaar in beige tinten. Het tasje past perfect bij haar boho outfit en is meteen Ă©Ă©n van haar favorietjes.
image
Wat ik ook geweldig vind zijn de zonnige spulletjes om je huis mee op te vrolijken. De kleurijke bedovertrekken nemen je altijd op reis naar droomland. Ik kan echt niet kiezen maar de zee spreekt toch nog net iets meer tot mijn verbeelding.
image
image
Ook bijzonder knap van het label is dat ze niet te beroerd zijn om risico’s te nemen en diversiteit hoog in hun vaandel dragen. De keuze voor de 19jarige Winnie Harlow is niet evident. Het jonge model lijdt aan vitiligo, een huidziekte die ervoor zorgt dat er grote witte vlekken op je huid verschijnen zonder pigment. Als 16 jarig meisje deed ze haar eerst modellenopdrachtje, maar nadat Tyra Banks haar gevraagd had om deel te nemen aan topmodel zit haar carriĂšre stevig in de lift. Winnie werd als jong meisje heel erg gepest en scheldnamen als koe en zebra waren een alledaags fenomeen. Haar unieke uiterlijk en haar sterk en vrolijk karakter zorgen er nu voor dat ze erg succesvol is.

“Ze is een voorbeeld van doorzettingskracht en ze bewijst dat we allemaal speciaal zijn en het ver kunnen schoppen, als we er zelf maar in geloven” aldus een woordvoerster van Desigual. En wij kunnen dat alleen maar beamen.
image
image

8 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

8 Reacties

 1. Annelies schreef:

  Knappe tas die je gekozen hebt ! I love it !

 2. Jolien schreef:

  Wauw, wat een mooie tassen! Helemaal niet wat ik me altijd bij Desigual voorstelde. Tijdens de persdagen heb ik ook al ontdekt dat ze toch echt wel leuke dingen hebben terwijl ik het vroeger echt maar niets vond.

 3. Tina Raveydts schreef:

  Een zeer toffe site met toffe hebbedingen! Ik weet niet waar eerst te kijken! Ik ben blij dat ik deze site ontdekt heb 😉

  Vele groetjes,

  Tina x

 4. Amber van den Nieuwenhuijzen schreef:

  Echt een leuke site! Blij dat ik hem zag.Want er staan veel leuke spulletjes op. La vida es chula, Het leven is leuk’

  Amber x

 5. naomii schreef:

  Leuke website, ik ga jullie volgen!!

 6. Mandy schreef:

  Super leuke spullen!
  Zoveel vrolijkheid en ook heel veel keus! Super â˜ș

 7. Iemke schreef:

  Ik word hier instant vrolijk van! Overweldigd door al deze coole dingen. Leuke extra zijn de vele tips and tricks i.v.m. vaderdag, lekkere hotspots in Brugge… Keep up the good work ;)!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.