Zeg nooit zo maar een pak tegen een ” Suits”

14 februari 2016

Club Magic

 

imageEen man in een pak. Ik vind het nog steeds één van de geneugten van het leven. Het hoeft niet in de meest klassieke vorm van het woord  gedragen worden. Met een  T-shirt en een paar sneakers vind ik het ook helemaal top. Wel moet het uit een goede leest of in dit geval stof:) gesneden zijn. Een pak moet kwaliteit zijn…..en uitstralen.

image

Het Antwerpse label “The Suits”is helemaal top! Ontwerper Roger Elsten heeft zowel vakmanschap als creativiteit in zijn vingers. De collectie FW16 werd voorgesteld in de cultclub The Magic in Antwerpen onder een brede belangstelling van the pretty croud. Ps: versta ook veel knap mannelijk volk.)

Revival of the eighties met The Sound of The Suits.

 

image

Naast tailoring verschenen er deze keer meer casual silhouetten op de catwalk. Met FW16 lanceert het Antwerpse herenmerk een compleet concept waar zowel de gentleman als de eighties rockster hun gading in vindt.

Ontwerper Roger Elsten’s drie Franse buldogs spelen een belangrijke rol in z’n leven. Op alle overhemden vind je daarom een broderie van de hond terug. Daarnaast siert het beest in leder of broderie op enkele The Suits sweatshirts.

Tweed trench coats gecombineerd met polka-dot sweatshirts. Gebreide oversized jassen met gecentreerde pakken. Nylon overcoats met flanel blazers. En als kers op de taart het ultieme jaren tachtig beeld: de coltrui die in de bandplooi broek gedragen wordt.

image

Voor FW16 pakt The Suits uit met een coole collab met het Italiaanse parkamerk BARBED, bestaande uit vier vintage parka’s gevoerd met bont. De voering van de luxejassen is terug te vinden in de collectie. Een mooie aanvulling op het originele concept!

Praktische info:
http://the-suits.com/

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.