Sweet Lemon, een Belgisch Label made in Italy

12 maart 2016

imageEen mens kan nooit genoeg schoenen in zijn dressing hebben staan. Bij elk gemoed, een andere schoen. Zo hoort het. Daarom is het belangrijk dat je ook een paar mooie exemplaren op de kop kan tikken zonder dat je een rip uit je lijf moet betalen. Het volgende merk is hip, kwaliteitsvol en betaalbaar. Een extra pluspunt is zijn Belgische origine! Een beetje chauvinisme mag wel.

 

Sweet Lemon

 

 

image

Sweet Lemon leerde ik op de persdagen kennen. Het is een Belgisch label made in Italy.

Sweet Lemon  verwijst  zowel naar de zachtheid van het gebruikte leder als naar het pittige en originele design met zijn leuke details: stras, klinknageltjes, metalen gespen…

Ze worden door een Belgische styliste getekend en in fabrieken in Toscane, in de Marche en in de streek rond Napels, gefabriceerd. Voor hun design laat het merk zich inspireren door de trends bij topontwerpers en op de catwalk.

 

These boots are made for walking

 

 

image

De collecties bestaan hoofdzakelijk uit boots en laarzen met platte of hoge hak. Daarnaast zijn er ook elegantere, meer geklede schoenen, enkellaarsjes, ballerina’s, pumps en sandalen, die een aparte en herkenbare stijl uitstralen.  Ik was helemaal weg van hun veterschoen in dierenprint.  In het blauw past hij perfect bij elke jeansoutfit.

So in love with my sneaky sneakers

 

image

 

image

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.