Shirts by Chantal V

31 augustus 2016
image

 

Wie kent de vrolijke tekeningen van Chantal nog niet? Vorig seizoen  kleurden  haar tees het straat beeld en onze instagram feed. 🙂 Zowel de tekeningen als de teksten toverden steevast een glimlach op je gelaat.

Stoer de winter in

image

RED LIPS DO KISS

Deze winter gaat ze op hetzelfde elan verder. Maar de koude van het seizoen vraagt om net iets meer cult. De nieuwe lijn is dan ook stoerder en nog cooler. De klassiekers komen uiteraard terug en het blijft een mix  een mix van illustraties met toffe quotes. Het  nieuwe aan deze lijn is dat klanten en winkeliers de illustratie kunnen kiezen die zij het leukste vinden en daarbij zelf kunnen aangeven of ze deze op een T-shirt, top, polo of sweater willen hebben.

In my life we drink champagne!

image

Voor wie het milieu hoog in het vaandel draagt is opteren voor een tee van Chantal ook een goede keuze. De pittige ontwerpster creëert met veel plezier, energie en passie haar fashion items met oog voor mens en milieu. Ze staat helemaal achter de overtuiging dat de textielindustrie op een meer verantwoordelijke manier moet handelen. Maar, er achter staan is één, er een steentje aan bijdragen is twee. Juist daarom laat ze haar collectie ontwikkelen bij een bedrijf dat op een duurzame wijze kwalitatieve en modieuze kleding produceert en dat kunnen wij alleen maar toe juichen.

Hier word ik vrolijk van

image
De kinder collectie is ook om te zoenen, zowel voor stoere meisjes en coole boys. Zeg nu zelf, hier moet je toch warm voor lopen?

Koud he?

image
image
Nu we het toch over liefde hebben. Je kan een blauwtje lopen of je kan er gewoon naast lopen.

image

Info: ShirtsbyChantal

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.