Masterclassen met Bubble Trouble

2 november 2015

“Van 16 tot en met 18 oktober zijn het de Brussels Fashion Days : trends, creativiteit en celebration! Square Brussels is helemaal toegewijd aan de Brussels Fashion Days: drie dagen vol mode en verrassingen Sarenza is met trots partner van dit bijzonder event”

image_intro

Ik geef het toe: ik ben al jaren een kei grote fan van Sarenza. Het is me dan ook een eer dat ik jullie mag vertellen dat ik samen met Inge een masterclass mocht geven aanstaande op zondag 18 oktober. Goh ja, wat houdt zo’n masterclass dan eigenlijk in? Wij zochten voor jullie de laatste nieuwe wintertrends op, gaven onze eigen ‘bubble’ touch eraan en ja, we gingenzelfs met onze studenten experimenteren. Het is fijn om te zien dat je van een totally basic outfit een hippe – trendy outfit kan maken. We hadden basic zwarte rokjes in Bobo Tremelo gaan halen en onze studentes mochten zelf experimenteren. Een simpele zwarte rok met een rode enkellaars? Of eerder met een blinky blink menshoe. Het kon allemaal!

image-edito

Sneakpeaks over onze drie favoriete wintertips kan je hier in deze blogpost vinden. We zullen de komende maanden gerust via onze sociale media en via bubbletrouble.be nog heel wat leuke wintertrends weergeven. Maar natuurlijk willen we jullie onze drie favorietjes niet onthouden. Scroll zeker nog naar beneden want alle foto’s van de masterclass kan je onderaan vinden.

De jaren 70 zijn weer helemaal hot: gekke kleurencombi’s, maar ook warme chocoladetinten en carameltinten doen het weer goed.
De hakken mogen weer XXXL zijn: breed, maar comfortabel – net zoals ze prefereerden in de jaren zeventig.

 

MD_0000121425_227837_09

Superchunck is een trend die ik iedereen wil laten zien tijdens de masterclass. Als je volgende foto bekijkt, denk je meteen: no way! Maar ik weet het zeker: deze trend is écht voor de durvers onder ons en die zal beter onthaald worden dan je eigenlijk wel niet denkt.

MD_0000119501_224171_09

• De knielaars is m’n favoriet! Met een veter, met franjes, met een hak of zelfs glanzend: alle knielaarzen doet het goed. De knielaars kan je outfit helemaal veranderen en zorgt meteen voor een classy effect.

Onze foto’s van de Masterclass nog niet zien passeren via sociale media? Je kan ze makkelijk onderaan deze blogpost terugvinde. Dankjewel aan alle lieve modellen en hopelijk zien we jou tijdens onze volgende masterclass ook!

MD_0000109536_226270_09 IMG_8695 IMG_8702 IMG_8718
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.