O- Sonos- Mioooooo

10 april 2015

Say whaaattttt? Ken jij Sonos al? Ik vind het persoonlijk de uitvinding van de eeuw.
Sonos brengt je digitale muziekverzameling samen in één applicatie die je vanaf een willekeurig apparaat bedient. Denk hierbij aan een pc, tablet, smartphone of afstandsbediening. “Speel wat je wilt in elke kamer over een eigen netwerk”, dat is nou één van de features die Sonos met zich meebrengt.

Eigenlijk werkt alles met verschillende zones waar jij je apparaat zet. Heb je de luxe om meerdere Sonos luidsprekers in je huis verdeeld te hebben over verschillende kamers? Dan kan je er voor kiezen om in elke kamer een ander nummer af te spelen of juist dat alles synchroon loopt met elkaar. Sonos is een modulair systeem. Kan je nog volgen?

IMG_7587 IMG_7589

Het is makkelijker dan het lijkt! Ik vroeg ook eerst aan m’n papa om me te helpen, al is het een beetje een piece of cake! Stekker in het stopcontact en één knop indrukken. Op je PLAY product tegelijkertijd de volume +-knop en de pauze-knop indrukken en wanneer het lampje op je Sonos product stopt met knipperen, is de verbinding tot stand gekomen en kun je muziek luisteren. De kwaliteit van de muziek die dan door de speakers klinkt is echt top! Maar ja, nu denken jullie waarschijnlijk: waar haal je dan die muziek? Zoals eerder vermeld kun je verschillende diensten kiezen om muziek af te spelen. De meeste diensten zijn gratis, maar zo heb je bijvoorbeeld ook het welbekende Spotify. Om hier gebruik van te maken dien je wel minimaal een Spotify Premium te hebben van € 9,99 per maand. Gelukkig zijn er ook zat andere (gratis) diensten, zoals Soundcloud.

Perfect cadeautje voor jou? Of toch nog meer info hebben? De Bubbels zijn alvast grote fans!! Sonos.com zal jou sowieso ook nog overtuigen.

IMG_7591 IMG_7593
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.