Droomkapsel. Te-ver-van-mijn-bed-show.

7 januari 2015
14239

Ik ben zo’n fan van korte kopjes. Vooral als ik naar de stijl van Emma Watson kijk, stel ik het kapsel telkens weer opnieuw bij mezelf voor. Maar, daar gaat mijn droom. Ik heb mezelf al eens gephotoshopt met zo’n kort kopje, maar ik hou het toch maar bij m’n lange lokken. Toch merk ik dat ik telkens weer op Pinterest de korte kopjes bij mijn ‘good hairdays’-mapje plaats. Kan iemand me misschien overtuigen om de stap te zetten? Of kan iemand me nét tegenhouden bij het nemen van een totaal verkeerde beslissing.
Naast Emma Watson zijn er ook nog héél wat knappe korte kopjes uit eigen land waaronder Elisa Guaracci, Hanne Troonbeeckx, Alizée Poulicek én Inge’s BFF Stephanie Clerckx.

 

IMG_2747 IMG_2748 IMG_2749 IMG_2750

–> Veel geziene korte kopjes:

* De meest geziene korte haarcoupes zijn vrije mannelijke snitten met een lange bovenlengte en korte zijkanten die gestyled kunnen worden zoals je zelf wilt. Klinkt prachtig toch?

* Daarnaast heb je ook korte kapsels met een lange lok langs links en een vrij kort stukje langs rechts. Dat is eigenlijk minder mijn ding. Maar goed, smaken verschillen. Hier heb je volgens mij ook nog wat werk met je stijltang en natuurlijk ook je haarlak. Liefst wil ik opstaan, eventjes door m’n haar kammen en de deur uitgaan. Ik hou er niet van om ’s ochtends uren voor de spiegel te staan. Dat komt dan waarschijnlijk door mijn ochtendhumeur, oeps.

* Ook leuk zijn de ronde pagekopjes. Hier kan je natuurlijk spelen met de verschillende lengtes. Lekker uniek, daar hou ik wel van.

Zou ik durven? Nooo way… Tenzij iemand me kan overtuigen?

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.