I nailed it!

10 mei 2015

De zomertrends op nagellak gebied? Moeilijke keuze is het altijd! We hebben enkele favoriete zaken zoals Bella Naim, Perfect Nails & Body én ook Hair and Beauty Center Averbode. De zaak waar ik voor m’n haren ga, heeft ook een beautycorner. Je kan daar jezelf laten verwennen met massages, wimperverlengingen én dus ook nagels. Loremie Lesage is een échte topper waar ik één van de grootste fans ben. Ik steek het niet onder stoelen of banken want ik pronk zo graag met mijn nagels van haar. Onlangs postte ik een foto op Instagram en écht zoveel leuke mails gekregen met vragen waar ik nu precies met mijn nagels ga. Dat is echt het juiste bewijs dat haar werk geslaagd is!

IMG_7459 IMG_7462

Loremie vertelde me de nageltrends voor deze zomer en ik kan jullie vertellen dat het vooral WIT is, die het deze zomer echt gaat doen. Volgende keer kies ik voor een volledig witte nail-art, maar deze keer wou ik de witte tint toch combineren met roze. Ik heb altijd een beetje bang dat de witte tint misschien gaat lijken op Tipp-Ex en dat is dus echt allesbehalve de bedoeling. Ja, net als vijftig tinten grijs, zijn er ook meerdere kleuren wit. Ben je al een beetje sunglowed, dan staat een helder witte kleur je mooi. Ben je van jezelf wat witter, kies dan voor een wittint met een vleugje roze erin. Dat maakt het allemaal wat zachter.

Naast de witte en de lichtroze kleur koos ik ook voor roze glitters, omdat glitters écht HOT zijn deze zomer. Glitters op je nagels is echt niet alleen leuk voor een feestje, maar kan ook prima voor naar het werk. Naast glitters kun je ook gaan voor de kaviaar of pailletten look. Pailletten zijn wat opvallender dan glitters. Voor de kaviaarvariant lak je de nagels en doop je ze vervolgens in een bakje met heel kleine kraaltjes. Lak wel even een top coat over de nagellak. Dit zorgt ervoor dat het langer blijft zitten en op deze manier voelt je nagel glad aan. Leuk toch dat je al die trends kan combineren in een échte mix & match!

Wil je het toch liever iets minder fel? Als je kleurtjes iets te heftig vindt voor je nagels, is de nude look een ideale oplossing. Nude nagels zijn nagels met een neutraal kleurtje. Hierbij kun je denken aan een crème kleurige nagellak of licht roze. Het mooiste effect bereik je door een kleur te kiezen die zo dicht mogelijk bij de huid ligt. De ‘nude look’ past bij iedere outfit en gelegenheid en is erg mooi bij een zongebruinde huid. Daarnaast weet Loremie ook dat pastels een topper zijn: muntgroen, babyroze en lichtblauw zijn echt mijn favorieten.

De leukste pastels heb ik hier verzameld:

92a892d457cc7194e7487f1e717cd6c3 Schermafbeelding-2014-03-12-om-15_36_23Schermafbeelding-2014-03-12-om-15_51_39-271x400
Schermafbeelding-2014-03-12-om-15_38_22-453x400 Schermafbeelding-2014-03-12-om-15_44_40-486x400

3 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

3 Reacties

  1. Laura Aerts schreef:

    Wauw supermooi! Witte nagels vind ik ook echt leuk voor in de zomer, zeker als je handen wat bruiner zien. Ik zou ze wel combineren met een ander kleurtje, pastelroze of pastelblauw! Me likey 🙂

  2. Regina schreef:

    Helemaal leuk al die pastel kleurtjes 🙂

  3. Celine schreef:

    Lovely summer nails!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.