Bikini of Biki-wél?

17 juni 2015

Natuurlijk een bikini, de perfecte bikini dan natuurlijk. Daarvoor gingen Inge en ik langs bij de Banana Moon winkel in Antwerpen. Ik koop altijd m’n bikini’s aan zee, daar zit ik écht zo in de summervibe. Maar door Inge bracht ik er verandering in. Kiezen ging deze keer wel al iets vlotter, ik leer bij. (knipoog)

IMG_0602 IMG_0603

 

Maar hoe kies je nu de beste bikini voor jouw silhouet? Samen met Banana Moon vond ik de theorie achter de perfecte bikini én jawel, we delen onze tips hoor:

IMG_0608 IMG_0609

 

 • Heb je een buikje? Of denk je een buikje te hebben? Makkelijk te camoufleren door de Trikini. Say what? Een badpak met uitsnijdingen. Mega hip deze zomer, classy en vooral een mooie camouflage. Ideaal, toch?
 • Waar zijn die borsten? Te kleine borsten naar jouw ‘goesting’? Je bent de enige die met goed fatsoen een triangel bikini met padding kunt dragen. Je borsten lijken hierin voller, maar het effect is nog groter als je de cups iets verder uit elkaar schuift. No shame needed!
 • Grote borsten verdienen een goede ondersteuning, ook op het strand. Kies daarom voor een beugelbikini die je borsten voor een groot deel bedekt, hierdoor lijken ze kleiner. Show the boobs, maar nu ook niet té.
 • IMG_0606 IMG_0607
 • Altijd al smaller willen lijken? Je wilt je verstoppen in je bikini maar eigenlijk kan je zoveel camoufleren met dé perfecte bikini. Door een bikinibroekje met touwtjes in plaats van een brede rand, lijken je heupen minder breed. Vermijd broekjes met veel stof, ook al heb je misschien het gevoel dat je daar je brede heupen in kunt verstoppen.
 • Too skinny? Heb je wat minder vrouwelijke vormen en vind je jezelf eigenlijk te mager? Kies dan voor een bikinibroekje met pijpjes, hierdoor lijk je voller.
 • IMG_0604 IMG_0605

Bij Banana Moon zijn de hevige, felle printjes helemaal hot. Ze hebben een kindercollectie die past bij de volwassenencollectie. Ook de teens-collectie is supercool. Vooral de bikini met ‘Fearless’ vond ik écht de max. Ik pas eigenlijk niet graag bikini’s, maar bij Banana Moon heb je zalige pashokjes die het passen echt aangenamer maken. Ademruimte verzekerd, waardoor het voor mij eens géén kwelling is. Inge koos voor een retro model met bloemetjes, ik voor een felblauw modelletje. Dus ja, nu maar wachten op de vakantie! Iemand suggesties?!

IMG_0597 IMG_0601
7 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

7 Reacties

 1. Heidi schreef:

  Wat een zeer leuke winkel. Ik vind het altijd steeds moeilijk om een mooie bikini te zoeken. Ik koop ze meestal bij esprit vind ik ook een zeer goeie winkel daar in. Maar al vast bedankt voor de fijne tips die je deelde

 2. zeker hele leuke en nuttige tips….. de fot’s van jullie vind ik elke keer ( reageer niet altijd hihi ) het einde 🙂 chapeau!!

 3. Jolien Vandenberghe schreef:

  Tof artikel! Nu weet ik ook welk Banana Moon bikini bij me past. Ik wou al lang een bikini van Banana Moon kopen en nu weet ik welk. Merci!

 4. Julaay schreef:

  Zou je als zwanger vrouw ook een bikini mogen dragen? Wij gaan deze zomer op reis en ik weet niet wat gedaan. Ik graak jammer genoeg niet meer in men bikinis. Dus moet ik nu op zoek gaan naar een andere oplossing! Maar je vindt ook nergens geen mooie zwangerschapsbadmode! Pff…

 5. Celine schreef:

  Wat een hippe kleurtjes en prints bij Banana Moon!
  & Yentl, welke is het dan geworden? 🙂

 6. Celine schreef:

  Wat een hippe kleurtjes en prints bij Banana Moon!
  & Yentl, welk modelleke is het dan geworden? 🙂

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.