To sweat or not to sweat met Tanja Dexters.

19 februari 2015

Los van zweten draagt het werkwoord to sweat ook de betekenis van “druk bezig zijn”. Denk maar aan het gezegde ” zich in het zweet werken”. Tanja Dexters is zo een bezige bij die zich dit jaar vol overgave op een nieuwe collectie stortte. Ondertussen ligt Dexters al even in de winkels en is een rasechte hit. Dikke vinger voor alle criticasters van doen. Wij van Bubblerouble waren fan van het eerste uur en steken dat niet onder stoelen of banken. Gedeelde vreugd is dubbele vreugd maar nu raakten we even de tel kwijt
image.image
Yent kreeg van Tanja het witte Smith shortje aan en combineerde het met de super coole Take me to Ibiza sweater.

IMG_3681
image

Zelfs in de kleedkamer wilde ze het maar niet uitdoen.
Tanja vindt het Micha T-shirtjurkje helemaal top. Met hoge hak eronder kan je zo op stap. Een bikini brengt je dan weer aan het dromen van zon zee en strand.imageimage
De secretaresse look maar dan wel in zijn meest sportieve versie is voor mij bestemd. De high heels maken het ensemble perfect om op het bureau rond te trippelen. Eerst stond ik wat sceptisch ten opzichte van het korte topje maar door de hoge Satherday skirt is er geen buik te bekennen. 🙂 Op donderdagavond vliegen de hakken uit en met sandaaltjes en een bikini kan ik zonder problemen Strandwerpen onveilig maken. image
image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.