Mooie maandag: Caroline Rigo

1 februari 2016

Vanaf  deze maand stel ik graag mooie maandag aan jullie voor. Make-up specialiste Caroline Rigo neemt je weekelijks mee op een beauty trip. Tips and tricks, de allerlaatste trends of gewoon een mooie filosofie, alles wat ze weet van schoonheid wil ze graag met je delen. Maar wie is nu Caroline?

 

Caroline op mooie maandag!

 

image

I love make-up.
Een eerste blogpost schrijven, een intro doen: not easy… Woorden zijn beelden voor mij, creatieve spinsels in mijn hoofd en om net dat te vatten in zinnen, well… That’s a challenge.
So let’s start all over again!
Ik ben Caroline, happy, 32, mummy of 2, lief van De Beste Man ter Wereld en I REALLY love make-up.
Ik sta er mee op, ik ga er mee slapen (wel ja, af en toe, maar meestal demaquilleer ik me wel ;)) en als ik kon, zou ik het zelfs eten. Oh ja, nu we het hebben over eten. I also love food. If they could make eatable make-up, it would be a million dollar business running on me.
Eigenlijk ben ik gewoon the most lucky girl in the world. Ik heb alles wat ik wil, mijn grootste passie is mijn job, doe de dingen die ik leuk vind door creativiteit af te kunnen wisselen met ondernemen. Mijn spinsels gaan gewoon alle kanten op: zolang het maar te maken heeft met 1 centraal punt: make-up.

image
image

Zo ben ik blij ik hier te zitten in Miami met mijn lovely businesspartner and true friend Palmira om aan brandhunting te doen voor mijn groothandel, om onze skills bij te scholen op themakeupshow.com voor onze make-up & fashionschool Blush Academy en dat allemaal met een cocktail in de hand.
Life has to be fun and colourful.
Let’s take a ride with me. Elke maandag een nieuw blogpostje over mijn ervaringen, mijn try-outs, some tutorials and a lots of fun!
Welkom op mooie maandag!

 

Ik ben  alvast blij dat Caroline het mooie weer wil maken op Bubbletrouble want mij mooi maken kan ze alvast als de beste! Misschien is het volgende keer wel jouw beurt!

Perfect make-up and hair by C Rigo

 

image image
3 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

3 Reacties

  1. Alina Befu schreef:

    That is so nice that Caroline Rigo will post on your blog. I love Caroline!
    http://www.alinabefu.com/

  2. Arlette Westerhuis schreef:

    Prachtig Caroline , wil graag blijven volgen . X

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.