Great Escape in Uggs

11 mei 2015

Op een mooie zonnige dag ligt de wereld aan je voeten. Zeker als je een mysterieuze uitnodiging op zak hebt voor een avondje uit in Onze senioren stad. Even ontsnappen aan de drukte van de dag en ons nestelen in de gezelligheid van de avond. waar die ons ook brengt. De leuke beatltjes met of zonder open dakje brengen iedereen meteen in de juiste sfeer. image
Ver moeten we niet rijden, de vriendelijke chauffeur brengt ons naar een verborgen pareltje midden Borgerhout. Het pand is helemaal ingericht met de home collectie van Uggs. Het oogt super gezellig, trendy en warm. Net als het ontvangst. De dj is er helemaal klaar voor en wij ook, maar eerst een koud glaasje witte wijn. image
De meeste gasten zijn vrouwelijke bloggers maar Sean Dhondt en Vincent Banic laten dat niet aan hun hart komen. Ze weten iedereen te overtuigen om naar hun great escape te kijken, een roadtrip om u tegen te zeggen! Benieuwd welke schoenen ze zullen aandoen. imageimage
Lima Che is een razend populaire blogster die je onlangs ook nog aan het werk zag op Telefacts. Ook zij is fan van de comfi en trendy Uggs. Even ontsnappen uit de drukte of de sleur van elke dag dat doet iedereen op zijn eigen manier. Zelf reis ik graag de hele wereld rond maar als dat niet kan vind ik het ook wel fijn om te genieten op mijn boerderij. De wereld even buitensluiten maar altijd wel in stijl. De kat keek en zag dat het goed was. image

5 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

5 Reacties

 1. Jolien schreef:

  Ziet er zo fijn uit. De schoenen op de laatste foto zijn zo mooi!

 2. Het zag er erg gezellig uit! Uggs zijn echt de zaligste schoenen ooit!

  x karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

 3. Marianne Scholten schreef:

  Leuke dag.
  En ook een erg mooie tafel. Die met dat sloophout!

 4. Heel leuk stukje… En die panter uggs

 5. Heel leuk stukje… En die panter uggs

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.