Tanja Dexters nu ook in Hollywood

14 mei 2015

Dexters is één van de favoriete merkjes van de Bubbels. We hebben het al enkele keren verteld, maar Tanja blijft ons keer op keer verbazen. Zo werden we een tijdje geleden uitgenodigd in Hollywood. Niet in Amerika natuurlijk, maar wel in Brasserie Hollywood in Antwerpen. De brasserie naast de filmzalen, zodat je voor of na elke film van een lekkere hap voorzien bent.

IMG_6625 IMG_6627 IMG_6628

Tijdens het event werden de stuks van Tanja geshowt tijdens een heuse modeshow waar de modellen zowel de zomer als de wintercollectie voorstelden. Heel wat BV’s waren aanwezig, die eveneens ook allemaal overtuigd waren van de ontwerpen van Tanja. Dexters rocks!

001%20tanja%20modeshow%20pancarte%203

 

001%20tanja%20modeshow%20pancarte%207

De avond werd ingezet met lekkere Jacquart champagne. Tijdens de laatste events heb ik er al enkele mogen proeven en Jacquart is écht wel mijn favorietje. Hapjes waren er genoeg – natuurlijk want we waren te gast in een brasserie. Van toastbrood, tot bitterballen, van pizza’s tot mini-hamburgers: aan eten geen gebrek. Toch hadden velen van ons nog meer honger, dus we kozen voor een grote hap.

IMG_6607

Benieuwd als we waren werd de modeshow in gang gezet. De zomerse printjes deden ons écht verlangen naar de zomer. Heel speels, frivool en catchy. Ik heb onlangs bij Deleye weer heel wat kleren van Dexters gekocht, waaronder de grijze safariprint. De winter is dan weer heel stoer, gedurfd maar toch draagbaar. De hele collectie is te bekijken via dexters.be.

Thanks Tanja voor de leuke avond!

001%20tanja%20modeshow%20pancarte%204
3 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

3 Reacties

  1. Jolien schreef:

    Ziet er superleuk uit! Mooie collectie ook.

  2. Isabel schreef:

    Het is een superwedstrijd op facebook !!! I love Michael Kors !!!

  3. Nurse Nancy schreef:

    Wat een knappe dames allemaal (y)

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.