De trends op de catwalk van Bobo

25 maart 2015

Op 1 maart was het weer fashion defilé bij Bobo Tremelo en daar was Bubble Trouble natuurlijk bij. Naar goede gewoonte staat mijn maatje Inge ook weer op de catwalk samen met heel wat andere bekende Belgische kopjes. Heel wat nieuwsgierigen waren afgezakt naar Tremelo op de nieuwste trends op de voet te volgen en ik was eigenlijk een beetje reporter van dienst. Reporter Yentl: ready, set and go!

Eerst en vooral is het belangrijk om toch eventjes na te gaan wat de trends zijn voor komend lente- en zomerseizoen 2015. We hebben natuurlijk al wat tipjes van de sluier opgelicht in de verschillende blogposts over mode, maar vandaag spelen we open kaart.

Tijdens de aankomende lente en zomer kun je de seventies overal in terug vinden. Niet de typische pin-up, maar toch wel de seventieslook in toffe en soms ook kleine details. Daarnaast zijn ook de zachte pastelkleurtjes er weer bij. Happy me!

Naast die zachte pasteltinten kreeg je dan een reflectie van fleurige bloemenprints. Je kan geen winkel binnenstappen zonder de bloemenprint tegen te komen… Hou dat maar in je achterhoofd! Franjes, leren jacks en bloemenprints worden in één outfit verwerkt. Deze zomer zal alles draaien rond kleur, maar ook rond comfort. En dat hebben ze bij Bobo Tremelo goed begrepen. Ik ben vooral grote fan van de sneakers met reflecterende prints. Ik heb ze dan ook maar meteen mee naar huis genomen – ha!

De show zelf was een prettig gestoorde boel. Vooral met Bubble Inge op de catwalk is de deugnieterij niet ver zoek. En jawel zo’n deugniet wil natuurlijk ook de rest mee sleuren in de bubbles van Bubble Trouble. Je kan de backstage beelden ook al online vinden op www.bubbletrouble.be voor wanneer je NOG meer plagerij van Inge en mij wil zien.

Benieuwd naar de collectie? Hier zijn heel wat foto’s van de defilé… Enjoy!

1 2 3 Bobo%20(13) Bobo%20(20) Bobo%20(25) Bobo%20(28) Bobo%20(33) Bobo%20(40) Bobo%20(50)
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.