Nieuwste speeltje van Benefit

4 februari 2015

image4  Joepieeee! Nieuws uit Benefit-land. Hier is de Benefit Puff Off Instant Eye Gel! Deze oogcontourgel is bedoeld om je wallen te verzachten en je zo een frisse look te geven. Klinkt niet slecht, toch? Twenty-something & something-somthing willen dit natuurlijk testen en dat hebben we keurig voor jullie gedaan. We hebben er nog nooit zo uitgeslapen uitgezien – haha!

Eerst en vooral even de ingrediënten laten zien, zodoende dat er niemand allergische reacties zal krijgen. Ik ben allergisch aan zowat alles én ik heb dit product zonder enige allergische reactie kunnen gebruiken. Drie hoeraatjes.

image3

Aqua (Water), Isohexadecane, Nylon-12, Hydrogenated Polyisobutene, Isododecane, Butylene Glycol, Silica, Sodium Acrtlates Copolymer, Glycerin, Alumina, Cl 77891 (Titanium Dioxide), Sodium Acrylate/Vinyl Alcohol Copolymer, Alcohol Denat., C13-15 Alkane, Cl 77163 (Bismuth Oxychloride), Caprylyl Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Sodium Acrylic Acid/MA Copolymer, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Hesperidin Methyl Chalcone, 1,2-Hexanediol, Menthoxypropanediol, Steareth-20, Parfum (Fragrance), Sodium Citrate, Hexyl Cinnamal, Potassium Sorbate, Geraniol, Linalool, Tocopheryl Acetate, Cl 19140 (Yellow 5), Cl 16035 (Red 40), Dipeptide-2, Limonene, Citronellol, Citric Acid, Palmitoyl, Tetrapeptide-7, Sodium Chloride, Hexylene Glycol, BHT, Tocopherol.

image2

Het doosje waarin de gel zit is héél lieflijk, met de kleuren mintgroen en baby roze. Op de tube zit een dop die je eraf moet trekken voor je de gel kunt gebruiken. De Benefit Puff Off! Instant Eye Gel bevat 10mL ooggel. Genoeg voor enkele maanden er stralend uit te zien dus.

Als je de dop eraf trekt, komt er een speciale dop piepen. In het midden van de punt zit een gaatje, waar de gel door naar buiten komt als je de tube indrukt met je vingers. Handig, want zo kan je ‘m meteen aanbrengen op eventuele wallen. De dop lijkt wel een beetje op een strijkijzer. Zo kan je de gel makkelijk op je wallen ‘strijken’. Hilarisch zicht wel, maar alles om de walletjes te doen verdwijnen natuurlijk. Je kan de gel gebruiken over je make-up, maar ik gebruik ‘m liever nadat ik mijn dagcrème heb gesmeerd. Smeert makkelijk uit en trekt nog makkelijker in.

image5

De huid onder mijn ogen voelt na het gebruik van de Puff Off! de rest van de dag zijdezacht aan. Ik ben bijzonder tevreden van dit productje. Ik heb op m’n 22-jarige leeftijd toch al heel wat oogcontourgels gebruikt, maar deze steekt er met kop en schouders boven uit. Go Benefit.. Ik ben al benieuwd naar het volgende productje!

image6

 

De Benefit Puff Off! Instant Eye Gel is exclusief verkrijgbaar bij enkele filialen van Inno en kost daar €29,50 per tube.

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.