Mooie maandag by Caroline : let’s go vintage

21 maart 2016
image

 

Let’s go vintage

image

Perfect threesome

image

Anneleen Meurs en Elke Vanbrusselt van de blog Curly Red & Straight Blonde sloegen samen met Nicole Boes, leading lady achter Premium Projects, de handen in elkaar. Door deze creatieve ladies ontstond Refashion Days. Drie dagen lang in teken van fashion… Who doesn’t want this? Op Refashion Days kon je genieten van tweedehands kleding van bekende Bloggers en bekende Vlamingen: onder andere de kleding van Virginie Claes, Lima Ché, Elisa Guarraci, Griet Vanhees én zoveel meer. I have too much clothes, said no women ever! ;-).

Wat een locatie! Refashion Days ( 10-11-12 maart) vond plaats in de Gelatine-fabriek in Hasselt. A perfect location for this event! Omdat de kleding een vintage touch had omdat ze tweedehands waren, was deze plaats echt perfect voor dit event. De gelatine-fabriek heeft iets vintage én ook vanbinnen was alles on point vintage. Zo hingen er lusters, hingen de kleren niet alleen op rekken, maar ook op baren die vastgemaakt werden met ijzere kettings aan het plafond. Echt aan alles was gedacht, I loved it.

image

Één ding kon natuurlijk niet ontbreken: Make-Up! Ofcourse… Want bij die fantastische nieuwe garderobe hoort natuurlijk ook make-up die on point is. Blush Academy & Agency came to the rescue ;-). Bij ons konden vrouwen genieten van een touch-up of full make-over. Voor ieder wat wils! Zo kon iedereen eens ontspannen in het Blush-hoekje, vragen stellen over welke make-up nu net past bij die outfit, een make-up sale én zoveel meer!

image

 

image

Kon jij er dit jaar niet bij zijn? Niet getreurd er staat al een tweede editie voor de deur! In September 2016 komt Refashion Days terug. Tot dan Xoxo

image
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Volgende keer wil ik zeker langs komen, nu had ik het helaas te druk!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.