Koopjesjacht

2 januari 2016

Altijd een streepje voor!

image

Een nieuw jaar dat moet je natuurlijk vieren met een stevige koopjestocht. Bij Bobo in Tremelo weten ze daar alles van. De winkel zet meteen in op 50% korting, niet alleen op een paar geselecteerde items, maar op alles wat je hartje verlangt. Vermits de echte winter nog moet komen is dat voor ons natuurlijk een geweldige zaak. Ik zet dan ook graag een paar suggesties in de kijker die je in 2016 nog veel plezier zullen opleveren.

image

De skipiste onveilig maken in black and white.

image image

 

Pretty in Pink and ripped- jeans forever.

image

Deze roos raakt je in het hart en is de lente net ietsje voor.

image

 

Gedane zaken nemen geen twee keer: klaar voor een nieuwe start.

image

Preppy: ook in het nieuwe seizoen.

Het is altijd fijn om van je solden stukjes nog lang te kunnen genieten. Dus denk goed na wat je echt mooi vindt en perfect kan combineren met wat er al in je kleerkast hangt. Maar riskeer ook eens iets stouts, flashy of mega opvallend. Als je het nu niet doet ,durf je het misschien nooit. Wie weet: halve prijs, volle winst.

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.