De kids bij Deleye

27 september 2015

Kids zijn héél belangrijk voor Deleye. De eerste keer dat ik bij Deleye Roeselare langs ging stond ik perplex wat een mooie kinderafdeling de winkel heeft. Ik werd aangetrokken door de verschillende kleurtjes, gouden glitters en zelfs door de stoere boyscorner. Daarnaast zijn er overal ook gadgets en snoepjes te bespeuren want kinderen zijn koning bij Deleye Kuurne, Brugge en dus ook Roeselare.

Ik moet binnenkort naar een tof kleuterfeestje, maar een cadeau zoeken is een ramp. Gelukkig heeft Deleye ook een webshop waar ik naar believen kan shoppen… en ik heb mijn vijf favo’s op een rijtje gezet!

Ze hebben dus voor de kids ook écht merken die ze ook voor volwassenen hebben. Ik heb het bijvoorbeeld over Liu Jo en  Blue Bay. Kleed het meisje van top tot teen en bestel direct online – zoooo handig!

1) Een jeanskleedje is altijd top. Denim blijft voor zowel mannen, vrouwen als kids in en dat nog enkele seizoenen. Dit kleedje blijft mode en kan je kiddo jaren afdragen. Maar vooral deze winter schitteren… combineren met een tof botje en misschien een glitter handtasje. Diva!

 

2) I love this dress! Ik wou dat ik terug een klein meisje was. Tijdens de fashionweeks waren er overal op de catwalks bloemen te bespeuren: groot, klein, getekend of zelfs échte bloemen. Dit kleedje van Monnalissa zorgt dat ook de meisjes helemaal mee zijn met de trend.

deleye

3) Nog meer top voor de meisjes vind ik deze salopet. Ik heb mezelf net dezelfde gekocht omdat ik gék ben van salopetten. Ik draag meestal één lits vast en één lits los, zodat mijn shirt eronder goed zichtbaar is.

4) Natuurlijk zijn ook de boys van de partij bij Deleye! Deze dieprode sweater van Marc Jacobs vind ik zo cool. Ik ben grote fan van Marc Jacobs en ik ken weinige items die ik van hem niet top vind. Perfect voor een dagje school, een familiefeest én zelfs voor een eerste date!

5) Als laatste ben ik ook fan van dit hemdje van McGregor. Ik leerde het merk kennen door de fashion show van Deleye én vond het vooral hipper dan ik dacht. Ik hou van al hun hemdjes: zowel voor vrouwen als voor mannen. Dat ze ook de kids voorzien van wat leuks kan ik alleen maar toejuichen!

jjaa del

 

Vergeet zeker niet te passeren op het kids event op 3 oktober!

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.