Atos Lombardini nodigde ons uit

16 februari 2015

Jaren geleden ontdekte ik dit Italiaanse label in de gezellige winkelstraatjes van Bologna. Voor alle duidelijkheid, ik was meteen verkocht. Ondertussen vind je de kwalitatieve, trendy collectie oa bij multibrandstore Deleye. Maar sinds deze zomer is er ook een flagshipstore in hartje Antwerpen. Bij de voorstelling van de nieuwe zomercollectie moesten wij natuurlijk van de partij zijn. Voor Yentl is het nog steeds even wennen, al die aandacht van de persfotografen. Geen nood, ze kreeg les van een paar ervaringsdeskundigen.:-)
image
Uit de volledige modieuze collectie snel je favoriete stukken zoeken is geen sinecure. Doch, een kwartiertje later hebben we, hoe kan het ook anders, beiden hetzelfde oranje sweatertje vast. Twentysomething or somethingsomething verschillen niet zoveel van stijl.

image
image
Ook deze fluo gele sweater en dito vestje vinden we echt mooi. De felle kleur maakt je vrolijk en doet je meteen naar de zomer verlangen.
Wie ook gek is van deze look, is de mooie Antwerpse ATV presentatrice. Zoƫ Van Gastel is ons net voor en heeft de korte versie van het truitje al aan. Mooi gecombineerd trouwens met het nonchalante beige broekje en de onontbeerlijke high heels.
image
Atos Lombardini staat ook bekend voor zijn mooie accessoires. Altijd handig als je voor iemand een cadeautje moet kopen.
Yentl kan alweer niet kiezen. Welke tas moet ze nemen,de witte of de zwarte? Zelf ga ik voor een nonchalanter exenplaar. Lekker groot voor al mijn rommel. šŸ™‚
image
image
Als iedereen er op zijn best uitziet trekt de DJ het feestje op gang. Music and fashion fits everyone!image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.