In stijl op het matje met yogabyjulz

8 juli 2016

Een tijdje geleden mocht ik op wellnessweek naar Kreta. Yoga hoort daar uiteraard bij maar ik ben allesbehalve een specialist. Gelukkig voor de fashionista in mij had ik een pakje van yogabyjulz in mijn kast hangen. Eerlijk is eerlijk, niet om te sporten maar om languit voor de buis te liggen of in stijl rond mijn boerderij te wandelen.#sorrybutnosorry 🙂 Ik heb de collectie via een vriendin leren kennen en vind de ontwerpen echt mooi. Nu kon ik meteen ook uitvissen of ze sportbestendig zijn.

Vrijheid, blijheid

image

Op het strand aan yoga doen brengt je meteen op andere hoogten. De yoga outfit zit als gegoten. De extra sweater is perfect voor dit vroege uur. Goedemorgen wereld, goedemorgen zon!

De zachtheid van het bestaan gevat in een outfit

image

Later op de dag worden we verrast met aeroyoga. Een acrobatische versie die ik wel kan smaken. Mijn yogapakje past perfect in het decor, en mijn lijf hangt in diezelfde staat in de hangmat.  De sweater zwieren we uit, al mijn slechte gedachten ook.  Op en in een roze wolk zweven, het kan ook zonder roze bril.

image

Zweven tussen hemel en aarde

image

De kleding volgt al mijn bewegingen perfect en zit mijn concentratie geen moment in de weg. Je hangt of staat soms in compromitterende houdingen bij welke yoga dan ook. Het is fijn te weten dat je er ook dan geweldig uitziet. :))

‘yogabyjulz zit en hangt perfect 🙂

image

Mijn favorietjes? De met bloemetjes geprinte broek en de roze top met gekruiste bandjes op de rug! Maar dat hadden jullie al wel door.  By Julz is zeer betaalbaar. De  prijzen variĂ«ren van 39 euro voor een top tot 69 euro voor een legging. Deze outfits staan ook nog op mijn verlanglijstje want nu ik de smaak te pakken heb…..

mmeer info: yogabyjulz 

image image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.