Feesten op hoge hakken @bobotremelo

25 december 2015

image
image

De feestcollectie van Bobo is elk jaar weer een grote hit. Ben je op zoek naar een LBD  dan vind je het zeker op de catwalk of in de overweldigende keuze in de winkel. Ook goud en zilver kon je spotten bij de bekende modellen en af en toe mocht het zelfs stoer en sportief. Wie van een witte Kerst houdt heeft dit jaar ook keuze genoeg ,maar de hakken houden wij, net als onze moraal, het liefst hoog.

image

Want we moeten het toegeven, 25 kiekskes in één grote tent dat zorgt altijd voor de nodige ambiance. Zeker als er dan nog eens de nodige bubbeltjes worden geschonken. Al waren er vier mooie meisjes die een glaasje champagne met veel plezier aan zich lieten voorbijgaan. Met Cilou, Ann, Allisé en Elissa zwanger leek het wel een echte babyboom. Maar de mama’s in spé straalden, zonder te overdrijven, voor twee.

image

opvolging verzekerd

image

Gekke bekken en een grote mond met BFF Stephanie

 

image image

Betrapt Jelle! image

Bedankt trouwens aan het hele Bobo team om ons steeds zo in de watten te leggen. Met een vleugje make-up, een glaasje bubbels en de perfecte outfit, défileren wij sprankelend naar de feesten toe.

Make-up check

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.