Fashion and family: Deleye

19 december 2015

imageDe grootste zegen in mijn leven is met stip mijn familie. We leven letterlijk en figuurlijk heel dicht bij elkaar op een grote hoeve in “The middle of nowhere”. Mijn mama is een psychologe en ik ben opgegroeid met de leuze “Als je je goed in je vel voelt dan heb je weinig nodig om te stralen”. Daar ga ik uiteraard helemaal mee akoord!…. en de rest van de bende ook. Maar als we de wijde wereld intrekken doen we dat heel graag in stijl. Bij multibrand store Deleye vindt iedereen zijn perfecte outfit.
De familie Moerenhout op zoek naar de ideale outfit om tussen de feesten door ook mooi te zijn.:-)

 

image

Oma chris, zeer jong van geest, kiest een pull van Lalotti, een jeansbroek For All Mankind, en de prachtige groene tas van Patrizia Pepe.

Als jonge vrouw was ik helemaal weg van de boho Stijl, het heeft altijd iets bevrijdend gehad. Nu kleed ik me graag sportief. Een goed zittende jeans is voor mij het perfecte basis stuk. Het mag wel niet saai worden. Dus mijn Schoenen of handtas mogen wel een beetje uit de band springen.

 

image

Opa Hugo, nog jonger van geest… wil heel graag het luchtige jasje van Peuterey en het mooie hemd van Circle Of Gentlemen.

Ik heb altijd van mooie merken met een goede kwaliteit gehouden. Elegant maar ook sportief zo zie ik het graag. Al moet ik toegeven dat ik de laatste jaren vooral tussen de kinderkleding neus. Tja, kleinkinderen……

image

 

Alec: 8jaar, profvoetballer in wording… trekt helemaal de kaart van de humor met deze leuke pull van Billy Bandit en het strikje van Aston Martin.

Blauw is echt de mooiste kleur die er is. Ik vind het lekker stoer. Deze trui mag je gerust voor me kopen tati. Ik vind hem niet alleen mooi maar ook heel grappig. Hij past ook perfect bij mijn nieuwe voetbalschoenen.

image

Jade: 11 jaar schrijfster en juffrouw in spee houdt van girly. Het rokje en de warme trui van Miss chips zijn volgens mijn nichtje dan ook super cool.

Mijn outfit moet echt meisje meisje zijn. Maar tati, je weet het hé: geen baby roze want een barbie ben ik niet. Blauw, felrood en groen vind ik echte toppers.

image

Patrick 48 jaar en the hubbie van dienst vindt dat hij nog eens een mooi pak verdient. Het kostuum van Hugo Red en de mooie das van Marchesi Di Como zouden hem als gegoten zitten. Als hij extra lief is… wie weet? 🙂

Vroeger moest ik elke dag een pak aan. Nu het niet meer zo hoeft kan ik er zelf meer van genieten. Tijdens een presentatie voor een volle zaal geeft het ook net dat tikkeltje meer uitstraling en professionaliteit.

 

Deleye is echt een geweldige zaak om de hele familie in het nieuw te steken.  En met een beetje geluk betaalt opa. 🙂

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.