Luipaarden bij SU’CH Diest

15 april 2015

Onlangs ging ik op bezoek bij Suzy Vlaeyen en Christophe Stoffelen van SU’CH. Ik ben hier natuurlijk al enkele keertjes geweest, omdat SU’CH in Diest is en ik daar dus woon. Toch ben ik elke keer wanneer ik de winkel bezoek oprecht verrast door de nieuwe collecties van onder andere Liu Jo en Glamorous. De laatste keer werd ik verliefd op een kleedje van dat laatste merk. Jullie weten ondertussen al door eerdere blogposts dat ik steeds weet te smelten wanneer ik de luipaardprint zie verschijnen en jawel – deze keer was dat niet anders. Inge en ik willen onze outfits wel op elkaar laten inspelen, wat ons dan een echt Bubble Trouble-team maakt. Inge koos een geprinte blouse, eveneens van Glamorous. Ik vond het wel leuk om die outfit verder af te werken met wat glitter. Suzy stelde meteen de rok van Liu Jo vol met pailletten voor. Ik had voor Bubble Trouble een blog genaamd Glitterellas. Je moet dus niet vragen of ik van glitters hou. Eigenlijk had ik altijd de slogan ‘I bleed glitter’ als levensmotto, dus voor mij kan er zeker niet genoeg glitter zijn.
Niet alleen de avondkledij is top bij de winkel, ook kan je er leuke outfits vinden om bijvoorbeeld te gaan werken of naar het volgend communiefeest te gaan. De lentekleuren fleurden ons meteen op en deden ons snakken naar de zomer.

Het bewijsstuk dat de luipaardprint écht hot is? Deze sterren zijn er sowieso al van overtuigd!

celebrity-leopard-print-trend leopard-print-fashion

Na al dat shoppen is het zo makkelijk om boven eventjes uit te rusten in hun ingerichte loungebar waar je een lekker tasje koffie en taart kan krijgen. Liever iets meer alcohol? Martini en G&T staan ook op de kaart.

IMG_7565 IMG_7567

Manlief kan je ook altijd meenemen trouwens: niet alleen om je zakken te dragen maar eveneens om zichzelf in een nieuw jasje te steken. Merken zoals SUN68 en Paul Smith zijn alvast veelbelovend. Shoppen was nog nooit zo leuk!

IMG_7611
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Wat een mooie jurk! Ik heb ook superveel luipaard in mijn kast!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.