Shoppen in de Koningin der badsteden

26 januari 2016
image

Zoals je in mijn vorige blogpost over Oostende kon lezen ben ik helemaal weg van het Thermae Hotel. Waarschijnlijk houden mijn fijne jeugd herinneringen mij daar vast. Het hotel heeft een grandeur die je in een hyper modern gebouw nooit kan evenaren. Hele hoge muren en dito ramen nemen je mee naar vervlogen tijden toen ruimte nog geen beperking vormde. Nu geeft het mij vooral een gevoel van vrijheid dat door het prachtige zicht op zee alleen maar versterkt wordt.

De zee valt, de zee daalt

en brandend rijst de zon omhoog…… B. De Groot

 

image

Ik vind het heerlijk aan de kust in de winter. Lekker uitwaaien op het strand, met een dikke jas dromen in het zonnetje, luisteren naar het gekwetter van de meeuwen. Mijn romantische ziel krijgt de zuurstof die hij nodig heeft.
Wanneer ik weer helemaal vol energie zit is het terug tijd voor belangrijke zaken. SHOPPING! :-))
Want wat doet een mens anders op zondag? ūüôā

image

My  Burning Secret: verslavend lekker

Een shop die zijn strepen al lang verdient heeft is Lulu Store. Je moet er even de winkelstraat voor verlaten maar het loont echt de moeite. Eigenares Lulu is een warme vrouw die mode in haar hart draagt. Dat merk je meteen aan de mooie Belgische Labels die in haar rekken hangen. De MM6 lijn van Maison Margiela vind ik super en is ook nog betaalbaar voor jongere meisjes. Fans van Tim Van Steenbergen, Annemie Verbeke en Vivienne Westwood zullen zeker hun gading vinden. Ben je op zoek naar een origineel en heerlijk luchtje dan zullen de parfums van Libertin Louison je zeker betoveren.

 

 

Een andere topper is nieuw in het winkelstraatbeeld. Maar Ferm ontpopt zich snel tot een van de hotspots van Oostende. Het is een frisse concept store met unieke hebbedingetjes en Deens Design. De fashionliefhebbers ontdekken er de nieuwste Scandinavische mode. Mannen die niet graag winkelen: wel je vindt hier ook een heerlijk lokaal biertje!

Very Important Pixels ‚̧ԳŹ

 

image

Zonnebrillen zijn een guilty pleasure van mij, dat moet ik eerlijk toegeven. Bij iO in Oostende vind je oa de laatste nieuwe pareltjes van Ray Ban en de mooie collectie van Eline De Munck.
Van al dat winkelen krijg je natuurlijk ook een klein hongertje. Eethuis Passe-vite is lekker en niet te duur. Het is ook populair bij de Oostendenaars, dus reserveren is geen overbodige luxe.

image

Lulu Store: Van Iseghemlaan 75
Ferm: Vlaanderenstraat 5
Passe-Vite: Hertstraat 1

IO. Adolf Buylstraat 35

tip: gratis parkeren kan in de randparking van het Maria-Hendrikapark
of in de Ankerstraat tegenover Explorado langs de kustbaan

In love with my addmyberry sweater image

 

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Nicole schreef:

    Ziet er allemaal heel leuk uit.Binnen kort ook even uitwaaien in Oostende en shoppen natuurlijk.Ben blij met je leuke adresjes zal er zeker eens gaan kijken.‚ėļ

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.