Maurice Coffeebar

13 december 2015
image

Ex-Ketnetwrapper en gepassioneerd breitster Veronique Leysen aan jullie voorstellen hoeft waarschijnlijk niet meer. Ik wil wel nog even meegeven dat ik ongelofelijk veel respect heb voor deze ondernemende jonge dame. Je media carière zelf een halt toeroepen om je echte passie te volgen, het is niet iedereen gegeven. Het is niet alleen een slimme move maar vooral ook eentje waar het nodige lef voor nodig is. Geweldig dan ook dat het leven haar het succes gunt dat deze creatieve zakenvrouw verdient.

image

Op een boogscheut van Berchem Station kan je tot eind september van woensdag tot zondag genieten van een lekker tasje koffie of een ambachtelijk glaasje limonade. Ook deze koffiebar ademt pure authenticiteit uit. Maurice is de naam van haar grootvader die zijn waarden over het leven met veel liefde doorgaf aan zijn kleindochter.
Veronique gebruikt de bar ook als atelier en geeft zo het vb aan heel wat klanten. Geef nu toe, bij Maurice vergaderen is veel gezelliger dan op bureau. Het is ook veel lekkerder dat kan ik zeker beamen.

image image

We even love Skinny biches!

image

Maurice Coffiebar, een vleugje New York in ieders bereik.
En een beetje goede raad kan nooit geen kwaad. Maurice loves you.

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.