Fashion Friday : de hemdjes van Rails!

4 maart 2016

On track with Rails

image Het beste van LA met een europees tintje dat is Rails ten voeten uit. Het Amerikaanse label is gekend om zijn typische geruite hemdjes. Ze maken de” nooit van weg zijn gewezen ruit”, stoer en super sexy.  De one-of-a-kind hemdjes zijn hemels zacht en waneer je een Rails hebt gepast wil je geen ander meer.
image

Ik weet niet hoe het komt maar met zo’n ruit wil je de wijde wereld in, Thelma en Louise achterna. Mijn bff Stephanie Clerckx en ik dromen ervan om een roadtrip langs de Missisippi te ondernemen. Misschien moet ik voor haar verjaardag maar een Rails kopen dan doen we dat alvast in stijl. 🙂

Discover the world with Rails

 

image
Rails werd opgericht in 2008 in Los Angeles door Jeff Abrams en groeide  op korte tijd uit van een klein label tot een volledige collectie dames , heren- en kinderkleding. Heel wat  celebs en influencers zoals Beyoncé, Gisèle Bündchen, Chiara Ferragni, Allesandra Ambrosio zijn fans van het eerste uur.

Ondertussen is er dus ook een denim capsule collectie waarvan ik de oversized jacket wel zie zitten. Wie het nog zomerser wil kan kiezen voor een hemdje met bloemen-of palmboomprints. De zee en blauwe lucht moeten we er hier dan maar voorlopig bij fantaseren.

Imagin a blue sky

 

image

RAILS wordt wereldwijd verkocht bij top boetieks, zoals Liberty in London en Harvey Nichols in NYC. Als je een city trip plant moet je zeker eens op zoek gaan. In België kan je de RAILS Pacific Blue zomercollectie op de kop tikken bij onder andere Princess in Antwerpen, Histoires de Femmes in Mechelen, 100% Sisters in Lasne, Kure in Brussel, Blue c est Gris in Gent , Blue Point in Brasschaat en Must Have in Knokke.

Een ” must have” da’s duidelijk

 

image
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Moms and more schreef:

    Wauw, kende het merk nog niet, maar als ruitjes lover moet ik zeker er 1tje gaan scoren!!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.