Perfect gift: The Winy Bar!

3 december 2015
image image

De Bubbeltjes drinken graag een glaasje. Maar dat wisten jullie al langer dan vandaag. 🙂
Liefst doen we dat in stijl met de nodige flair en in aangenaam gezelschap. The Winy Bar is één van mijn leukste ontdekkingen in “design world” en brengt elk feestje op een hoger level.

image

Een Bag-in-box is super handig als je veel gasten verwacht of de wijn wat langer goed wil bewaren. Maar geef nu zelf toe, het kartonnen omhulsel is soms echt spuuglelijk. Onmogelijk om dat ding ergens stijlvol neer te droppen. Een mooi wijnvaatje zo gedesigned dat alle bag-in-box wijnen hierin passen. Het verwondert mij dat daar niemand eerder aan gedacht heeft.

image

De Winy Bar is er in drie kleuren en is geschikt voor drie liter wijn. Binnenin zit een schuin aflopende wand die ervoor zorgt dat je de wijnbox tot de laatste druppel kan opdrinken. Gedaan dus met het dronken jongleren van vaatjes voor het laatste dorstje te lessen. Ook handig is dat je je glas onder de tap kan plaatsen, knoeien op mijn mooie tafel is dus vanaf nu verboden.
Witte wijn liefhebbers kunnen hun godendrankje ook langer koel houden. Hij is standaard uitgerust met een dubbele wand en een extra koelzakje. Is de wijn op en het feestje gedaan. Dan haal je gewoon zijn pootjes eraf. Zo kan je hem makkelijk bewaren tot het volgende festijn.

image image image

Onze kerstcadeau favoriet heeft nog meer fans. Hij haalde met glans de publieksprijs van de noviteitenwedstrijd “Stars in the Box”. Een dikke duim dus en een welverdiende vliegende start.

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.