Drie x hip in Damart: #hiphiphiphoera

17 april 2016

Moeder, mama of moeke, het zijn magische woorden met voor bijna iedereen dezelfde betekenis. Onvoorwaardelijke liefde in  geven en/of krijgen. Daarom vind ik het niet meer dan normaal dat we dit magisch icoon regelmatig in de bloemetjes zetten. Je moet echt niet wachten tot moederkesdag om haar te koesteren. Dat mag met een knuffel, een fijn gesprek of een bloemetje.

Maar ik heb nog een beter idee: zoek de juiste outfit voor haar, win hem via Bubble Trouble en verras haar helemaal.

image

 

Deze drie fantastische silhouetten heb ik alvast geselecteerd uit de catalogus van Damart. Het merk en de online shop bestaan al eeuwen. Iedereen weet dat ze garant staan voor kwaliteit en comfort, maar wist je ook dat dat geen tegenstelling voor jong, dynamisch, hip en stijlvol hoeft te zijn?

Als je zelf of je mama graag makkelijk door het leven walst op een stijlvolle manier, wel, dan vind je voor jou of voor haar zeker het juiste ensemble.

Damart kleurt je dag

 

image

Als je de kleurrijke cardigan op een stoere broek combineert, krijg je weer een heel ander verhaal. Ook het jurkje kan sportief. Met roze sneakers en een jeansvestje ben je klaar voor een hippe stadswandeling.

Selfie pro 🙂

image

Nu we toch de sportieve toer op gaan. Wat dacht je van een broek in een felle zomerkleur. De top is zacht en een beetje boho. Je kan hem op vakantie ook perfect boven een bikini combineren. De bravere versie van het jeansjasje past bijna voor elke gelegenheid.

Sportief met Damart

 

image
image

Voor een avondje op een gezellig terras in Antwerpen vind ik dit dan weer de perfecte outfit. De rode tee is een echte blikvanger en het rokje valt soepel en sexy rond je lichaam. Heerlijk als de wind een beetje meespeelt:). Patrick moet wel zien dat hij de auto niet te ver weg parkeert. High heels maken het Silhouette super vrouwelijk en mij wat moeilijker.

 

Super vrouwelijk

 

image
Maar wat zei mijn mama vroeger altijd: ” wie mooi wil zijn moet lijden”
Wel, liefste mama: ik kies deze outfit dus voor jou. Al ben ik er zeker van dat jij hem met een sneaker gaat dragen. 🙂

image

Welk ensemble kies jij voor je mama?

Ben je zelf ook al moeder, hou je dan vooral niet in. Als je kroost of je man het vergeet, zet jezelf dan in de bloemetjes of in dit geval in het nieuw.

Neem een kijkje op mijn FB pagina en doe mee aan de wedstrijd. Ik maak drie mama’s heel heel…. Heel gelukkig. Succes!

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karin Vanhevel schreef:

    Hallo,
    Ik heb meegedaan aan de wedstrijd van Damart. Bij de winnaars staat Karen Van Hevel. Ben ik dat ? Karin Vanhevel heeft meegedaan en dat ben ik. Hoe zal ik deze prijs in ontvangst kunnen nemen ? Bedankt alvast !

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.