Hello Fresh in the Morning

25 november 2015

Het was zeer fijn te ontdekken dat Hello Fresh ons nu ook ’s morgens het leven wat gemakkelijker maakt. Veel tijd om boodschappen te doen heb ik al niet. Laat staan dat ik op een vroeg uur moet gaan nadenken over wat de pot schaft. De ontbijtbox geeft een perfecte oplossing. Je krijgt bij de start van de week alles wat je nodig hebt voor een lekker en uitgebalanceerd ontbijt. De box wordt samen met je maaltijdbox geleverd. Dus kopzorgen over wat wanneer te eten verdwijnen als sneeuw voor de zon. De bijhorende recepten zijn lekker, snel en makkelijk te bereiden en dat hebben we graag.
image
In de box zaten deze week heel wat gezonde heerlijkheden. Mango, peren en kiwies zorgden voor de nodige vitamientjes. De flessen met vers fruitsap waren echter geen lang leven gegund. Als vieruurtje mag dat toch ook, niet?
image
Omdat het allemaal zo makkelijk klaar te maken is had ik af en toe nog tijd over. De tafel ­čÖé een beetje mooi dekken maakt het nog gezelliger. De superfoods en stukjes peer in mijn yoghurt zorgen voor een energieke start. Een Nespresso Lungo erbij is wel een must.image
Origineel vond ik ook het receptje voor het omelet met avocado. Als je een eitje extra gebruikt heb je geen brood nodig en dat maakt je ontbijt nog gezonder. De Rockchives zijn kruiden die in toprestaurants gebruikt worden. Ze smaken naar look maar je hebt geen last van het zo gehate lookgeurtje nadien, echt top.image
De ontbijtbox bevat dus alle ingredi├źnten voor vijf dagen ( voor 2 of 4 personen) en je bestelt hem samen met je maaltijdbox. Het leuke is natuurlijk ook dat het elke week weer helemaal anders is zonder dat jij daarover moet nadenken. want geef toe, al durf ik er zelf wel eens aan te zondigen, je mag nooit je ontbijt overslaan. Het is immers de belangrijkste maaltijd van de dag. Het brengt je spijsvertering op gang, zorgt voor meer energie en een beter concentratievermogen. En Last but not least, lekker en gezond de dag starten tovert een lach op je gezicht en zorgt voor een goed humeur. Wat zou er maandag in mijn box zitten? ­čÖé

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Hmmm dit ziet er heerlijk uit .

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.