My Xmas list @MaasmechelenVillage

12 december 2015

Een lijstje maken voor Kerstmis is altijd een hele opgave. Ik weet echt niet hoe het komt. Gedurende het jaar heb ik altijd fantastische ideeën die ik dan in december steevast vergeten ben. Omdat ik altijd heel graag en heel snel van de kerstsfeer wil genieten had ik dit jaar een geweldig plan.
Ik bracht een bezoekje aan het luxueuze outlet shoppingcentrum in Maasmechelen. Het is er mooi en stijlvol versierd en je krijgt er regelmatig nog een extra korting. Ideaal dus om je budget goed te besteden. Met mijn I-phone in de aanval maakte ik een mooie kerstwandeling langs heel wat fraaie etalage. Dit was het resultaat.

 

Mooie pakjes onder de boom

Fluo met Fossil

image

Ik heb iets met roze. Je krijgt dus nooit het meisje helemaal uit de vrouw, dat is nu wel duidelijk.

 

Warm de winter in Met Essentiel

image

Met deze flashy muts van Essentiel zullen mijn oren zeker warm blijven tijdens een volgende ski trip, maar ik durf ook gerust bij koude temperaturen met wat glitter op mijn hoofd over de Meir paraderen. 🙂

 

Stijlvol en hip met Ted Baker

 

image

Dit vestje van Ted Baker mag mijn mama onder de boom leggen. Dan kan ze het na de feestdagen wel eens komen lenen.

Rode oortjes en een Ted Baker kroon

image

GSM covers, daar kan een mens er nooit genoeg van hebben. Het is bijna, ik zeg wel bijna, zo belangrijk als schoenen.:-)
Dit funny exemplaar van Ted Baker tovert zeker een lach op je gezicht.

Stoer en sexy: Marlies Dekkers

 

image

Voor volgend seizoen laat de Nederlandse Marlies Dekkers zich helemaal inspireren door de ruige vikings. Ik vind dit zwarte exemplaar ook al stoer en geweldig als je een stukje rug kan zien.

Vandaag is rood de kleur van Swarovski

image

Een beetje bling bling daar zeg ik niet makkelijk nee tegen. Deze prachtige armband van Swarovski heeft mijn hart gestolen.  Zelfs met de mega outletkorting is hij niet goedkoop.  Maar echte diamanten zijn nog altijd duurder liefje;-)!!!! ( mega hint)

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.