Katia Alens ❤️ MyOutletBoutique

22 november 2015

Processed with Rookie

Ex- Miss België Katia Alens was als jong meisje al gebeten door de fashion microbe. Een passie die ze nog steeds elke dag met zwier naar buiten brengt.  Ze slaagt er ook altijd in om net dat beetje extra aan elke look toe te voegen en is een krak in het combineren van oud en nieuw. Tijd dus om haar een paar fashion vraagjes onder haar mooie neus te duwen.

image

HOE BELANGRIJK IS MODE VOOR JOU?

Mode is adrenaline, een film waar je je in beweegt.
Geeft een sfeerbeeld weer van wie je bent of wie je wil zijn op dat moment.

WAAR LET JIJ OP BIJ HET MAKEN VAN SILHOUETTEN?

Voor een fashion-shoot baseer ik mij eerst op een thema.
Ik versterk het beeld door accenten, zoals sjaal, zonnebril, handtas, hoed….
Maar ook het licht is van essentieel belang.

image

2de HANDSKLEDING? HOE COMBINEREN?

Met 2de handsstukken is spelen met de tijd = vroeger en nu in 1 beeld weergeven.
Dat verruimt de emotie.
Ik kies mijn kleding altijd zeer doordacht en vind het fijn als ik de story van iemand anders ( met dezelfde stijl) in mijn verhaal kan meenemen.  Bij een fashionshow -of shoot geeft een vintage accent net dat tikkeltje extra.

DO’S?

Zwart is altijd “Easy!”
Maar bovenal een frisse look is de basis. Samen met een pump is je look “compleet”!

DON’TS?

Te kort.
Te aansluitend.
Te diepe decolté, als je figuur of de happening het niet toelaat…

3 STUKS UIT MY OUTLET BOUTIQUE

Als ik zelf moet kiezen ga ik graag voor een salopetbroekje van Hilde & Co dat maar amper zeven euro kost. Ik kies Gucci laarzen die nog nooit gebruikt zijn voor 100 euro en een cashmere trui van Paul & Joe voor amper 50euro. Op MyOutletBoutique zijn er telkens nieuwe dingen online, wat het leuk maakt te blijven shoppen.

Je kan zelf makkelijk beginnen shoppen via deze link!

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.