Last minute pret

8 oktober 2015

Soms wil je er gewoon eens even de wijde wereld intrekken zonder dat het een rib uit je lijf kost. Bij Neckerman ontdekte ik een reuze deal. Voor 450 euro per persoon vlogen we naar het havenstadje Kudasi. Vijf nachten in half pension in het adults only hotel “Sentido Marina Suites” bij die prijs inbegrepen daar kan je niet voor sukkelen. Mijn splinternieuwe blauwe koffer was snel gevuld. De luchthaven van Luik is een mooi alternatief voor Zaventem. Je hebt geen file en voorlopig is het daar nog redelijk staking vrij.
image
Een last minute is steeds een beetje een gok maar ook dit maal hadden we geluk. Het hotel lag net over de haven van Kusadasi en was een oase van rust in het midden van het centrum. De kamers zijn erg ruim en het grote terras kijkt uit over het zwembad. image
image image
De pool aria was gezellig en het personeel super vriendelijk. Een stoel reserveren mocht niet maar was toch een noodzaak anders moest je het stellen met de witte stoeltjes van het romantische terras. Doch de hele dag aan het zwembad lummelen is niets voor mij dus gingen we al snel op ontdekking. Dat kan zeer goedkoop door het plaatselijke busvervoer in te schakelen, echt een avontuur op zich. Bij gebrek aan plaats mag je als vrouw ook naast de chauffeur plaatsnemen. Enfin, voor één euro rijd je naar alle stranden in de buurt. image
image Wij brachten een bezoekje aan Long Beach en aan Ladys Beach. Om toch een heel klein beetje luxe te hebben kan je best een zetel huren in één van de Beachclubs. Mooie meisjes met mooie bikini’s in overvloed dus vergeet zeker jouw exemplaar niet.
image
Wil je het liever wat rustiger dan kan je ook naar Love Beach. De naam zegt echt alles. Om de dag af te sluiten duik ik nog even in de stads fontein en met zicht op zee genieten we nog van een echte Ice Coffee.(een beetje suiker bijvoegen kan in dit geval geen kwaad, straf spul)image
image
Je hebt oneindig veel restaurantjes in Kusadasi maar nergens was het zicht zo mooi en het diner zo lekker als in ons hotel. Elke dag een zeer ruime keuze aan verse slaatjes en lekkers op de gril. Ik had nooit gedacht dat ik half pension nog eens fijn zou vinden.
image
image
hotel: Sentido Marina Suites
Bikini en accessoires: Banana Moon
reiskoffer: Lipault

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.