De eerste ‘Bubble Trouble’ persdagen

5 mei 2015

De persdagen zijn weer achter de rug. Eerst enkele bureaus in Brussel om de week erna aan de slag te gaan in Antwerpen-city. Twee vermoeiende dagen in Antwerpen, maar door elk bureau met zoveel liefde ontvangen. We hebben zoveel leuke dingen leren kennen, die we de komende maanden zeker nog eens willen bespreken hier via Bubble Trouble. Om toch al een beetje een tipje van de sluier op te lichten, willen we graag jullie vijf leuke merken laten leren kennen die onze aandacht meteen hebben getrokken.

Allereerst beginnen we met Kate Spade. Om eerlijk te zijn had ik er nog nooit van gehoord. Shame on me blijkbaar, want heel wat reacties op Twitter gaven me de indruk dat ik dat merk dus écht wel moest kennen. Ze hebben leuke tasjes: van een heus pralinedoosje, tot een retro bus chocolademelk. Mijn favoriet was dit candy-tasje in bling bling-pink. Roze én bling bling: dat is een match bij de bubbeltjes.
Meer weten over Kate Spade? http://www.katespade.com/

IMG_8903

Ciao Tutti is me dus ook bijgebleven. Inge en ik werden helemaal gek wanneer de vestjes in denim zagen. Afgewerkt met franjes, zachte stofjes en studs. Wanneer ik thuis kwam, ben ik meteen naar hun website gegaan. Ik was zo benieuwd wat dit merk nog meer in z’n mars had. En om daar een antwoord op te geven, kan ik jullie best zelf naar hun website sturen… want ’t is de moeite! Ik ben fan! http://ciaotutti.be/

IMG_8895

Qua handbags ben ik meerdere keren helemaal verliefd geweest. De handtassen van Furla zijn weer de max, maar ook de bags van La Pomme De Lovely deed m’n hartje sneller slaan. Mijn ouders hebben een appartement aan zee en het is een must om in Nieuwpoort bij hun winkel eens binnen te springen. Ik heb alvast m’n handtas besteld, maar toch konden we de shopping bags van het merk niet laten liggen. Benieuwd hoe we die combineren? Hou zeker onze Instagram accounts in de gaten.. Een sneakpeak kan je op de foto met de Flossy shoes al vinden!
De website van La Pomme De Lovely kan je hier vinden: http://www.lapommedeloveley.be/en

11191398_1056895367657311_1881696983_n

Shoes all the way want ook Flossy trok onze aandacht. Ik heb in de zomer elk jaar een verslaving aan watermeloen. Mijn beste vriendin werd er al een paar jaar gek van, maar ik kan dus los twee watermeloenen op één dag opeten. Oeps!
https://www.flossyshoes.com/

Verder schrok ik ook van de nieuwe Adidas: hip en vooral origineel. Zo’n zilveren voorkant trekt meteen de aandacht. Ik postte de foto ook op Instagram en hij werd meteen goed onthaald door al m’n Adidas-fans/followers. Nice shot!

IMG_8893

De lingerie van Heidi Klum is subtiel, kleurrijk en vooral betaalbaar. Een concept dat we bij Bubble Trouble heel erg belangrijk vinden. Alles wat we posten op onze blog, moet haalbaar zijn voor de lezer. Er is toch niets leukers dan iets lezen op een blog dat je écht leuk vindt, maar dat je ook meteen kan kopen. Ik licht al een klein tipje van de sluier op rond de collectie van Heidi Klum… zo kan je ‘m meteen gaan shoppen via: http://heidiklumintimates.com/

IMG_8944

Edith en Ella trok dit jaar ook mijn aandacht. De andere persdagen ben ik daar eigenlijk te weinig op in gegaan. Hip, kleurrijk en vooral draagbaar. Ik ben helemaal gevallen voor de fluffy pink coat… terwijl Inge voor de allereerste keer niet voor roze koos. Ze stond echt beeldig met de fluogele blazer. http://edith-ella.com/

IMG_8918

Er zijn zoveel merken die ik jullie nog wil laten zien, maar zoals ik al eerder zei is het de bedoeling dat we in de komende maanden nog wel wat van onze nieuwigheden willen showen. Niet alle kaarten op tafel leggen.. toch?!

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen schreef:

    Ohhh die Adidas sneakers vond ik ook super! De ventjes van ciao tutti zijn echt mooi!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.