Dexters fashion invasie

26 januari 2015

Een paar maanden geleden mocht ik als eerste al eens snuffelen in de gloednieuwe collectie van Tanja Dexters. Zonder ook maar een beetje te overdrijven. Ik was meteen verkocht. Bubbletrouble moest dan het eerste blog zijn dat verslag uitbrengt. En zo geschiede…..:)image
Tijdens de voorbereidingen zat de sfeer er onmiddellijk in. Katia Alens die eerst gewoon een kijkje kwam nemen werd zonder mededogen meteen in de schminkstoel geploft. Niet dat zij dat heel erg vond. Visagiste Michelle Geudens toverde met de nodige deskundigheid een kwartet van glamourgirls tevoorschijn. Alle vier klaar voor de strijd en een glaasje bubbbels.
imageimageimageimage
Het Verso café in hartje Antwerpen is dan ook de ideale plaats om met vriendinnen een glaasje Veuve Clicquot te nuttigen. Elkaar met de nodige complimentjes te overladen en te roddelen over onze concurrenten :-). Benjamin Yentl werd meteen ook moedig genoeg om alleen op de foto te gaan.
imageimageimage
Yentl is helemaal weg van dit korte hippe Asia jurkje. Ze wil het graag in alle kleuren :-). Dat zal niet lukken maar voor de fans van een LBD is er goed nieuws. jawel, het hangt ook in het zwart tusssen de rekken.
image
Tanja heeft natuurlijk meer dan één LBD in haar kleerkast hangen. Maar dit jurkje met het mooie geborduurde stofje en de wel klinkende naam Honey zit haar als gegoten. Heeft die mooie decolleté daar misschien iets mee te maken?
image
Zelf koos ik voor de gouden Ponga broek en India top. Stijlvol en glamoureus genoeg om ’s avonds een stapje in de wereld te zetten. Maar met een dikke pull erover kan ik tijdens de dag ook mijn vrouwtje staan. Makkelijk wanneer je niet meer naar huis moet voor een nieuwe outfit.
image
Last but not least: ex Miss België Katia Alens was helemaal wild van het witte Serena jurkje. Ze combineerde het met een zwarte legging en stoere boots. Als de zon door de wolken breekt mag ook het gouden vestje uit en kan ze met haar lange benen vrolijk flanneren langs de kade van Saint Tropez. image
De Flashcollectie van Dexters ligt vanaf half februari in de winkels. Bij Deleye in Brugge, Roeselare en Kuurne kan je ze verder ook heerlijk combineren.
image

3 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

3 Reacties

  1. Ingrid Staes schreef:

    is het witte Serena jurkje ook ergens in het Antwerpse te koop?
    Totaly in love!

  2. Hilde schreef:

    Die Ponga broek is prachtig! Jammer dat ik de collectie te laat ontdekt heb 🙁
    Reeds 2 jaar zoek ik ernaar in outletshops, 2de hands sites maar noppes. Ik lanceer dus hier een oproep, Inge of iemand anders wil deze misschien doorverkopen 🙂

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.